Fotbal international

Dennis Man, lăudat de o glorie a Parmei: „Are calități care pot speria adversarii!”

01.03.2021 | 20:46
Dennis Man laudat de o glorie a Parmei Are calitati care pot speria adversarii
ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost lăudat de Luigi Apolloni, fostă glorie a Parmei, care crede în potențialul fotbalistului român și care îi laudă calitățile pe care le are.

Dennis Man a jucat până acum în 5 meciuri pentru Parma, dar nu a fost niciodată titular, însă Apolloni este sigur că românul se va impune în fotbalul italian.

ADVERTISEMENT

Luigi Apolloni a fost un fundaș cu 15 meciuri jucate pentru naționala Italiei și care de-a lungul timpului a jucat peste 300 de meciuri la Parma și a mai trecut în carieră și la Reggiana și Verona.

Dennis Man a fost lăudat de o glorie a Parmei

Luigi Apolloni l-a lăudat pe Dennis Man, despre care a spus că are calități foarte bune și este sigur că fostul jucător al FCSB-ului se va impune în cele din urmă la Parma: „Parma trebuie să încerce să se salveze, prin orice mijloace și cu orice cost. În acest moment nu e într-o situație prea bună”.

ADVERTISEMENT

„Achizițiile din ianuarie au fost bune. Fotbaliști tineri și cu calitate, precum Man și Zirkzee, pot aduce multă energie și pot lumina jocul.

Românul vine dintr-o ligă diferită, iar în Italia se cer rezultate imediate. El are însă calități care pot speria apărătorii adverși”, a spus Apolloni pentru Parmalive.

ADVERTISEMENT

Avertismentul primit de Dennis Man

Florin Bratu l-a avertizat pe Dennis Man că în ciuda calităților sale, Serie A e un campionat puternic, iar lumea nu are răbdare la nesfârșit cu jucătorii, pentru ca ei să se adapteze:

„Nu e ușor pentru Man și Mihăilă la Parma. Pentru că, meci de meci, joci cu presiunea asta, a retrogradării. Și aici se schimbă cu totul datele problemei.

ADVERTISEMENT

Te gândești la suma de transfer, presa vorbește foarte mult, se pune presiune, ești foarte analizat și nimeni nu are răbdare”.

„Și eu am jucat în străinătate. Nimeni nu are răbdare. Când ți se spune că au răbdare, nu este așa. Toată lumea așteaptă să te impui. Cei de acolo sigur nu au răbdare”, a mai spus Florin Bratu.

ADVERTISEMENT
Tags: