Fotbal intern

Dennis Man, laude pentru olteni înainte de FCSB – U Craiova: ”Este o echipă care te lasă să joci fotbal”

23.02.2019 | 11:17
Dennis Man laude pentru olteni inainte de FCSB  U Craiova Este o echipa care te lasa sa joci fotbal

Mijlocașul Dennis Man i-a lăudat pe olteni înaintea meciului FCSB – U Craiova, din etapa cu numărul 25 a Ligii 1 Betano. Jucătorul ”roș-albaștrilor” consideră că trupa italianului Devis Mangia practică un fotbal plăcut și de accea se așteaptă ca întâlnire de duminică seară să fie una de calitate.

”Ne așteaptă un meci foarte greu mâine. E un meci foarte important și vom da totul pentru cele trei puncte. Se vor întâlni două echipe bune, cu multă calitate. Este mai frumos când se întâlnesc două echipe care joacă fotbal. Mai puțin contează cine va marca, mai important este câștige echipa”, a declarat fotbalistul într-o conferință de presă.

Dennis Man în duel pentru balon cu Alexandru Dandea în meciul FCSB - Hermannstadt
Dennis Man în duel pentru balon cu Alexandru Dandea în meciul FCSB – Hermannstadt

Dennis Man, laude pentru olteni înainte de FCSB – U Craiova: ”Este o formație care nu stă pe 16 metri”

”Craiova este o echipă care te lasă să joci fotbalul, nu este o formație care să stea pe 16 metri. Nu este un meci decisiv, totul se va decide în play-off. Dacă ai pași greșiți, acest lucru te va costa și nu poți câștiga titlul. Avem jucători de calitate și putem desface apărarea Craiovei. La Chiajna nu a fost concentrați destul și asta ne-a costat”, au fost laudele pe care le-a adus Dennis Man oltenilor înaintea partidei FCSB – U Craiova.

Antrenorul celor de la FCSB, Mihai Teja, a precizat că formația sa are nevoie de timp pentru a ajunge la nivelul la care să facă spectacol în fiecare meci și nu a fost de acord cu afirmația italianului Devis Mangia, care declarase că ”roș-albaștrii” sunt avantajați de arbitraje.

Partida FCSB – U Craiova, din etapa cu numărul 25 a Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Întâlnirea de pe Arena Națională va fi condusă la centru de Marius Avram.