Sport

Dennis Man, luat la întrebări în cantonamentul echipei naționale: „Nu i-ar strica un pic de tehnică lui Mihăilă”. Video

Dennis Man, jucătorul celor de la Parma, a fost luat la întrebări în cantonamentul naționalei de fotbal a României.
31.08.2021 | 16:38
Dennis Man luat la intrebari in cantonamentul echipei nationale Nu iar strica un pic de tehnica lui Mihaila Video
ADVERTISEMENT

În cadrul jocului „20 de gloanțe”, Dennis Man a fost nevoit să răspundă la 20 de întrebări cu răspunsuri cât mai scurte și cât mai la obiect.

Jucătorul celor de la Parma a vorbit despre cel mai frumos cadou primit de ziua lui. Despre ce îl enerveză cel mai mult la un coleg de camera, despre Messi și Ronaldo și multe altele.

ADVERTISEMENT

Dennis Man: „Nu i-ar strica un pic de tehnică lui Mihăilă”

Dennis Man a fost întrebat dacă ar putea face schimb de calități cu Mihăilă care ar fi acelea, ce fundaș la terorizat și cum l-ar proteja pe Nedelcearu în fața antrenorului de la Parma. Mai jos aveți întrebările și răspunsurile date de internaționalul român.

Acesta a mai recunoscut că nu i-ar strica puțină tehnică colegului său de la Parma, Mihăilă. Întrebat de cel mai frumos cadou primit de ziua lui, el a afirmat că acela ar fi golul marcat cu câteva zile înainte.

ADVERTISEMENT

Despre cine va avea un sezon mai bun, Messi la Psg sau Ronaldo la Manchester United, Dennis a răspuns cu Messi la PSG.

Întrebat dacă ar avea de ales între a deveni impresar sau arbitru de fotbal, acesta a declarat că ar prefera să devină impresar.

ADVERTISEMENT

”Cel mai frumos cadou de ziua mea, a fost golul marcat de mine cu câteva zile mai devreme. Cât despre sezonul lui Ronaldo la Manchester United și al lui Messi la PSG, cred că Messi la PSG o să aibă un sezon mai bun

Dacă aș avea de ales între a deveni impresar sau arbitru de fotbal, aș alege să devin impresar”, a declarat Dennis Man, conform FRF.ro.

ADVERTISEMENT

Presa din Italia, la picioarele lui Dennis Man

După ce acesta a marcat în meciul cu Frosinone, presa din Italia l-a lăudat pe internaționalul român.

 „A arătat ca un jucător care nu are ce căuta în liga a doua”, au scris cei de la Parma Live, imediat după meciul cu Frosinone

Chiar dacă evoluțiile bune l-au adus deja în atenția unor cluburi importante din Serie A și nu numai, Parma nici nu concepe să-l cedeze pe Dennis Man în viitorul apropiat.

Potrivit agentului său, oficialii grupării din Serie B sunt dispuși să demareze negocierile doar în cazul unei oferte de cel puțin 20 de milioane de euro.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,92 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT