Sport

Dennis Man, mesaj de susținere pentru Edi Iordănescu: „Sper să rămână. Vom da totul să mergem la Euro!”

Dennis Man a marcat în meciul cu Bosnia și Herțegovina și e convins că selecționerul Edi Iordănescu poate califica România la Campionatul European.
27.09.2022 | 01:41
Dennis Man mesaj de sustinere pentru Edi Iordanescu Sper sa ramana Vom da totul sa mergem la Euro
Dennis Man are 5 goluri în 15 meciuri la echipa națională. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni „tricolori” în victoria cu 4-1 împotriva Bosniei și Herțegovina, iar jucătorul lui AC Parma speră că Edi Iordănescu va continua pe banca naționalei.

Dennis Man e optimist după România – Bosnia 4-1: „Trebuie să luăm ce a fost bun din acest meci”

Dennis Man a vorbit pentru as.ro la finalul partidei cu Bosnia și consideră că România putea mai mult în Liga Națiunilor: „Am făcut un joc bun, am reuşit să înscriem goluri. Ne bucurăm pentru acest meci, din păcate părerea mea că trebuia să fim concentraţi pe toată perioada acestei competiţii. Ne pare rău că ne-am trezit cam târziu”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui AC Parma a deschis scorul după ce reușita sa a fost validată cu VAR„Mă bucur foarte mult când înscriu, este job-ul meu să ajut echipa pe faza ofensivă şi în această seară mă bucur că am reuşit să ajut echipa la acest rezultat”.

În ciuda victoriei la scor, România a retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor: „Din păcate am retrogradat, dar trebuie să luăm ce a fost bun din acest meci şi în următoarele acţiuni să punem în practică şi să fim încrezători în continuare.

ADVERTISEMENT

Ne afectează în primul rând că am retrogradat, voiam să fim aici, dar trebuie să luăm ce am făcut bine şi să vedem în viitor ce putem facem”, a mai spus Man.

Dennis Man a dezvăluit ce le-a spus Edi Iordănescu în vestiar la finalul partidei: „Ne-a felicitat pentru joc”

Dennis Man a mai declarat că Edi Iordănescu are în continuare susținerea jucătorilor: „Mister ne-a felicitat pentru joc, ne-a transmis să fim responsabili la echipele de club, să venim sănătoşi de acolo şi să dăm totul. Eu sper să rămână, nu sunt eu în măsură să răspund. Mai avem mult de muncă şi sperăm că va fi aşa”.

ADVERTISEMENT

Jucătorii naționalei se concentrează deja pe obiectivul principal, calificarea la Campionatul European, unde România nu s-a mai calificat de șase ani. Dennis Man a mai completat: „Mister este alături de noi. Ne-a transmis că are încredere în noi. A fost o perioadă dificilă, dar cred că împreună, ca grup, putem trece peste.

Trebuie să pregătim acţiunile ce urmează, să dăm totul pentru acest tricou. Vom da totul să mergem la EURO, ne dorim şi noi acest lucru. Suntem conştienţi că urmează o perioadă grea”.

ADVERTISEMENT

Ce adversari ar putea întâlni România în preliminariile Campionatului European

Echipa națională a României poate nimeri într-o grupă de coșmar în preliminariile Campionatului European. România va fi în urna a treia la tragerea la sorți de la Frankfurt, iar „tricolorii” pot avea parte atât de o grupă accesibilă, cât și de una imposibilă.

Deja se cunosc 37 de echipe dintre cele 53 de echipe care vor fi implicate în tragerea la sorți. România poate avea parte de o grupă cu Spania și Italia. Varianta optimistă ar fi o grupă cu Cehia și Israel.

ADVERTISEMENT