Fotbal intern

Dennis Man, mesaj ferm după suspendare! „Voi reveni mai puternic”. Ce imagini a postat jucătorul FCSB-ului

02.03.2019 | 15:24
Dennis Man mesaj ferm dupa suspendare Voi reveni mai puternic Ce imagini a postat jucatorul FCSBului

Pentru Dennis Man lucrurile sunt cât se poate de clare. Două etape de suspendare a primit jucătorul FCSB-ului după ce a încasat un cartonaș roșu în meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-2, disputat runda precedentă în Liga 1 Betano. Acum, Man a transmis un mesaj ferm către conducere și suporteri. Mijlocașul a decis să lucreze suplimentar în sala de forță pentru a nu rămâne în urmă cu pregătirea.

Dennis Man, mesaj ferm după suspendare!

”Voi reveni mai puternic!”, este mesajul pe care Dennis Man l-a postat pe o pagină de socializare alături de câteva imagini surprinse în timpul unui antrenament fizic. Man este suspendat după ce în minutul 85 al meciului cu oltenii a avut o altercație cu Marius Briceag, jucătorul Universității. Întreaga scenă s-a petrecut în fața băncilor de rezervă și chiar sub privirile arbitrului.

Cearta dintre cei doi a generat un adevărat meleu, mai mulți fotbaliști fiind implicați în încăierare. Marius Avram nu a iertat pe nimeni și a dictat sancțiuni dure. Arbitrul i-a eliminat pe Man și Briceag. Jucătorul FCSB-ului a văzut cartonașul roșu direct, în timp ce olteanul a încasat al doilea galben. Inițial, Avram i-a acordat lui Man tot cartonaș galben, dar a revenit după ce asistentul i-a semnalat că n-a înțeles și că de fapt trebuie cartonaș roșu.

Dennis Man, mesaj ferm după suspendare! Man în sala de forță
Dennis Man, în timpul ședinșei de pregătire din sala de forță

FC Voluntari – FCSB, prima etapă de suspendare pentru Dennis Man

FC Voluntari – FCSB se va desfășura în runda cu numărul 26 din Liga 1 Betano, ultima a sezonului regulat. Dennis Man va putea reveni în echipa lui Mihai Teja abia în play off. Mijlocașul putea pleca în această iarnă. Gigi Becali spune că a avut o ofertă serioasă pe numele lui Man. “Mi-a spus cineva că mâine îmi dă 13 milioane de euro și am refuzat. Am cerut 30 de milioane și la revedere!”, a spus Gigi Becali despre o  ofertă primită de la Zenit Sankt Petersburg.

Gigi Becali vrea să dea lovitura pe piața transferurilor cu Dennis Man. A vorbit și cu Jose Mourinho despre mijlocașul său. „Cine e bărbat rezistă la presiunea pe care eu o pun. I-am spus lui Man că a zis Mourinho despre el că a scăzut puțin. Că are o scădere de caracter. Dacă spune Mourinho asta, el știe ce spune pentru că are om care-l urmărește pe Man la fiecare meci. Scădere de caracter, adică nu mai face fotbal total. Superficialitate. După ce i-am spus asta lui Man a devenit bombă! Ne-a câștigat de unul singur două meciuri, șase puncte”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

  • 18 goluri a marcat Dennis Man în tricoul roș albaștrilor