Sport

Dennis Man, mesaj tranșant pentru fanii Parmei. Ce le-a promis internaționalul român înainte de startul sezonului

Sezonul trecut, Parma n-a contat în lupta pentru promovare și va juca în continuare în Serie B. Dennis Man și Valentin Mihăilă vor face tot posibilul să-i readucă în Serie A pe „cruciați”.
01.07.2022 | 22:47
Dennis Man mesaj transant pentru fanii Parmei Ce lea promis internationalul roman inainte de startul sezonului
Dennis Man, mesaj tranșant pentru fanii Parmei. Ce le-a transmis internaționalul român înainte de startul sezonului din Serie B. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Parma a terminat pe locul 12 în Serie B și a ratat promovarea în primul eșalon. Fanii galben-albaștrilor nu mai acceptă încă un eșec și vor să sărbătorească la finalul sezonului viitor.

Dennis Man le-a făcut o promisiune fanilor Parmei: „Până la capăt!”

Dennis Man (23 de ani) le-a promis suporterilor că el și colegii săi vor face tot posibilul pentru îndeplinirea obiectivului. Parma are un nou antrenor. Fabbio Pechia (48 de ani), omul care tocmai a promovat-o pe Cremonese, i-a preluat pe „cruciați”.

ADVERTISEMENT

„Vom lupta până la capăt”, a transmis Dennis Man la un eveniment al clubului, conform Parma Live.

În ediția precedentă, Dennis Man a bifat 27 de meciuri pentru „cruciați”, perioadă în care a marcat trei goluri și a oferit două assist-uri. Deși s-a zvonit că ar putea pleca de pe „Enio Tardini”, atacantul român are toate șansele să continue la Parma și în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Ofertă din Turcia pentru Man

Recent, Victor Becali, care este consilier la firma de impresariat care îl reprezintă pe Dennis Man, a dezvăluit că internaționalul român a avut o ofertă din Turcia.

Man nu se grăbește însă să plece de la Parma, având în vedere că are un salariu care i-ar face invidioși pe mulți dintre jucătorii care evoluează în primul eșalon din Italia.

ADVERTISEMENT

„A fost o ofertă din Turcia pentru Dennis Man. E jucătorul Parmei, are contract cu Parma, are același salariu ca în prima divizie. Parma a mai făcut schimbări la nivel de conducere, a venit antrenor nou, cel care a promovat-o pe Cremonese.

A promovat și nu s-a dus în Serie A, a semnat cu Parma, pentru că e un club care nu are probleme financiare, americanul plătește la timp”, a declarat Victor Becali, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, pentru care Parma a plătit 13 milioane de euro în ianuarie 2021 pentru a-l transfera de la FCSB, mai are contract cu gruparea de pe „Enio Tardini” până în vara lui 2025.

ADVERTISEMENT
Tags: