Fotbal intern

Dennis Man nu găsește o explicație pentru forma slabă de la FCSB: „Nu ne regăsim, sunt nervos. E ca și cum nu aș fi înscris golul”

29.02.2020 | 23:06
Dennis Man nu gaseste o explicatie pentru forma slaba de la FCSB Nu ne regasim sunt nervos E ca si cum nu as fi inscris golul
ADVERTISEMENT

FCSB a început cu o remiză, 1-1 la Botoșani, play-off-ul acestei ediții de campionat. La finalul partidei, Dennis Man și-a arătat dezamăgirea provocată de jocul „roș-albaștrilor” din acest an, complet schimbat față de finalul sezonului de toamnă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1.83 este cota pentru „Ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Dennis Man, dezamăgit după remiza de la Botoșani

FCSB a condus la pauza meciului cu Botoșani, 2-1, după golurile marcate de Marko Dugandzic, Dennis Man și Darius Olaru, dar atacantul croat a ripostat în partea secundă și a stabilit scorul final al partidei, 2-2.

După meci, Dennis Man a recunoscut că FCSB se află într-o situație delicată, din cauza jocului și a rezultatelor modeste înregistrate de la reluarea campionatului, iar șansele la titlu sunt foarte mici.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, iar am pierdut puncte. Nu știu ce e cu noi, nu ne regăsim deloc. E greu să emiți pretenții la titlu când nu poți să câștigi aici. Pur și simplu, nu ne regăsim, nu știu din ce cauză.

Înainte de vacanță eram o echipă, acum suntem cu totul și cu totul alta. Nu înțeleg, noi suntem aceiași, dar jocul nu se leagă deloc.

ADVERTISEMENT

Părerea mea e că jocul mergea înainte de vacanță, din păcate acum nu mai reușim asta și ne costă. Nu vreau să vorbesc despre titlu, sunt și nervos. Trebuie să analizăm. Golul e ca și cum nu l-aș fi înscris. Cât echipa nu câștigă, degeaba marchez”, a declarat Dennis Man.

FCSB poate ajunge la șase puncte de lider

După remiza de la Botoșani, FCSB se află la trei puncte de liderul CFR Cluj, însă formația lui Dan Petrescu încă nu a jucat primul meci din play-off, programat luni, împotriva Astrei.

ADVERTISEMENT

Pentru „roș-albaștrii” urmează partida cu Hermannstadt, din sferturile Cupei României, și meciuri cu Universitatea Craiova și CFR Cluj în următoarele două runde din play-off.

  • 5 goluri a marcat Dennis Man în acest campionat
ADVERTISEMENT