Fotbal intern

Dennis Man, ofertă de 15 milioane de euro de la un club mare din Italia! Gigi Becali: „Vor să dea banii în trei rate. Le-am zis să trimită hârtia”

11.05.2020 | 13:19
Dennis Man oferta de 15 milioane de euro de la un club mare din Italia Gigi Becali Vor sa dea banii in trei rate Leam zis sa trimita hartia
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este pe cale să dea o mare lovitură, un adevărat tun financiar, deși ne aflăm în perioadă de pandemie de coronavirus. Finanțatorul FCSB a dezvăluit faptul că un club mare din Italia e dispus să ofere o sumă importantă pentru Dennis Man.

Dennis Man ar deveni cel mai scump transfer din fotbalul românesc

Este vorba de 15 milioane euro, care dacă s-ar transpune în fapte ar face din această mutare cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu a precizat despre ce club este vorba în tranzacție, dar a spus că italienii sunt gata să achite banii în trei rate. La acest preț foarte probabil că Becali ar fi dispus să renunțe la una dintre perlele sale.

E vorba de o echipă mai bună ca Fiorentina

“Eu am auzit din Italia de o echipă care vrea să dea 15 milioane în 3 rate. Prima rată de 8. Iar eu le-am zis să trimită oferta.

ADVERTISEMENT

Nu are rost să comentăm chestii deastea și bârfe. Comentăm când o să vina la club. E o echipă mai mare ca Fiorentina. E cam din capitală, e pe aproape. Se poate compara cu capitala“, a spus Becali la emisiunea Ora exactă în sport de la PRO X.

Man a avut un sezon mai puțin reușit

Dennis Man este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali a declarat întotdeauna că speră să obțină o sumă frumoasă din vânzarera lui, dar până acum nimeni nu a satisfăcut pretențiile patronului FCSB, ofertele fiind undeva în jur de maxim 10 milioane euro.

Jucătorul sosit de la UTA a avut însă un sezon mai puțin reușit până acum, ceea ce i-a atras și critici din partea lui Gigi Becali, dar rămâne un fotbalist aflat în atenția unor cluburi din Europa.

Până acum s-a vorbit de transferul lui Florinel Coman

Până de curând un alt component al lotului FCSB s-a aflat în vizorul presei pentru un eventual transfer peste Ocean, în campionatul SUA.

Este vorba de Florinel Coman, însă această afacere nu mai este acum de actualitate, pe tapet apărând acum subiectul Dennis Man.