Fotbal intern

Dennis Man, ofertă de 7 milioane de la AS Roma! Giovani Becali negociază transferul

11.08.2018 | 15:55
Dennis Man oferta de 7 milioane de la AS Roma Giovani Becali negociaza transferul

Dennis Man, ofertă de 7 milioane de la AS Roma!  Gigi Becali este la un pas să mai dea o super lovitură pe piața transferurilor. Latifundiarul din Pipera așteaptă rezultatul negocierilor pe care le poartă vărul său, Giovani Becali cu reprezentanții clubului italian. FANATIK.RO a aflat că fostul impresar i-a promis finanțatorului roș albaștrilor o sumă de 7 milioane de euro în schimbul jucătorului. Mai mult de atât, la toți acești bani se mai pot adăuga în timp bonusuri de performanță care ar aduce suma totală a trecerii jucătorului la Roma undeva în jurul a 15 milioane de euro.

Giovani Becali este cel care se ocupă de discuțiile între cele două cluburi, dar aici se oprește implicarea fostului impresar. Dacă AS Roma acceptă condițiile și îl transferă pe Man atunci salariul fotbalistului urmează să fie negociat de AnaMaria Prodan, care este de fapt, impresarul fotbalistului.

Dennis Man, ofertă de 7 milioane de la AS Roma!

Dennis Man este la ora actuală fotbalistul cel mai căutat din tabăra FCSB-ului. Astfel, pe lângă AS Roma și gruparea belgiană Anderlecht și-a manifestat intenția să-l transfere, dar și câteva cluburi din Bundesliga

“Man a demonstrat că are valoare, pe mine chiar m-au întrebat despre el echipe mari din Germania. Mari, mari de tot! Nu are rost să dau numele. M-au întrebat ce jucător e, le-am spus ce am văzut, ce cred. Rămâne de văzut, pentru că e un jucător în creștere. 100% s-ar potrivi în Germania. Are viteză, driblează bine, marchează, s-ar potrivi. Stă chiar bine și fizic, dar știți cum e, jucătorii noștri se confruntă cu probleme fizice afară. Dar n-ar fi o problemă în Germania, pentru că te pun rapid la punct cu pregătirea fizică”, a mai spus Miriuță.

Man, reacție după criticile aduse în urma jocului de la Split

Dennis Man a reacţionat pe contul personal după criticile care i s-au adus pentru meciul de la Split. Talentatul jucător de la FCSB a avut  o prestaţie mai puţin consistentă în egalul reuşit de FCSB fără goluri pe terenul croaţilor de la Hajduk Split, dar acest lucru poate fi pus inclusiv pe seama calităţii execrabile a suprafeţei de joc, un teren care a reprezentat permanent o adevărată ameninţare la integritatea corporală a jucătorilor ambelor echipe.  Deranjat vizibil de acest teren aproape imposibil, fantezistul jucător al lui Nicolae Dică nu a reuşit să îşi facă jocul obişnuit şi a greşit destul de mult faţă de ceea ce face de obicei. Cu siguranţă, la retur, pe un teren de mai bună calitate Dennis Man îşi va demonstra din nou abilităţile care l-au adus în vizorul unor mari cluburi din Europa.

Vizibil deranjat de faptul că a fost de ajuns o evoluţie mai ştearsă pentru a începe criticile Dennis Man a postat un mesaj în limba engleză, care îi invită pe toţi cei care se grăbesc să atace să analizeze prima dată lucrurile. “Spuneţi-mi că nu pot, apoi uitaţi-vă la mine cum muncesc de două ori mai mult să vă dovedesc că aţi greşit”. Un răspuns civilizat, prin care Man nu cere altceva criticilor săi decât să vadă cum şi cât munceşte înainte de a porni atacurile. Arădeanul nu e deranjat de faptul că este criticat, ci pentru că parcă s-ar fi aşteptat acest meci mai slab pentru a-l prinde vulnerabil.

Italienii de la AS Roma oferă 7 milioane de euro pe Dennis Man

Dennis Man, prin evoluţiile sale constant bune, este de acum în mod evident şi un candidat serios la tricoul echipei naţionale, care nu ar trebui să lipsească din lotul lui Cosmin Contra pentru partidele din noua competiţie europeană, Liga Naţiunilor. Man face parte din rândul unei generaţii de jucători tineri şi talentaţi, care îi mai cuprinde pe Olimpiu Moruţan, noul talent al lui Gică Hagi la Viitorul, Denis Drăguş, Alexandru Cicâldău şi alţi fotbaliști care pot în orice moment să reprezinte soluţii viabile pentru echipa naţională.

12 goluri a marcat Dennis Man pentru FCSB