Sport

Dennis Man, ofertă din Serie A! Gazzetta dello Sport a scris despre transferul internaționalului român

Dennis Man, atacantul lui AC Parma, ar putea juca din nou în Serie A, însă jucătorul mai are și alte oferte. Toate detaliile au ieșit la iveală în presa din Italia.
10.04.2023 | 14:54
Dennis Man oferta din Serie A Gazzetta dello Sport a scris despre transferul internationalului roman
Dennis Man e evaluat la 4 milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dennis Man nu va mai continua cel mai probabil la Parma, însă jucătorul în vârstă de 24 de ani visează la transferul mult dorit și revenirea pe prima scenă a fotbalului european.

Dennis Man ar putea ajunge la Bologna, locul 8 în Serie A

Dennis Man nu mai este văzut atât de bine la Parma din cauza repetatelor accidentări, însă atacantul „cruciaților” poate face pasul din nou în Serie A, mai ales că are un CV bun și e încă tânăr, fiind și în anturajul echipei naționale a României.

ADVERTISEMENT

Și cei de la Bologna îl văd un jucător de viitor și deja s-au interesat de serviciile sale și au avut primele contacte cu cei de la Parma, scrie Gazzetta dello Sport.

Parma a plătit pentru Dennis Man 13 milioane de euro, iar acum italienii i-au fixat un preț cu două milioane mai puțin. Echipa antrenată de Thiago Motta consideră cam mare acest preț.

ADVERTISEMENT

Dennis Man nu vrea să mai joace în Serie B. E dorit și de Galatasaray

Nici Dennis Man nu își mai dorește însă să continue în Serie B la Parma. În ciuda neînțelegerilor în privința sumei de transfer, sunt șanse mari ca cele două părți să ajungă la un consens.

Dennis Man este dorit însă și de Galatasaray, unde îl poate înlocui chiar pe Alexandru Cicâldău, care nu mai intră în planurile antrenorului Okan Buruk, mai ales că are acoperit acel post.

ADVERTISEMENT

Cicâldău mai are contract până în 2026, dar a fost împrumutat la Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite. Nu este exclusă nici varianta ca cei Man și Cicâldău să facă rocadă și să plece sub formă de împrumut la Galatasaray, respectiv Parma.

Dennis Man și Alexandru Cicâldău au jucat 23 de meciuri în acest sezon și au reușit patru goluri, fiind evaluați conform Transfermarkt la 4 milioane de euro, respectiv 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali are însă în continuare încredere în Man și speră să revină la forma bună: „Man a marcat cu Andorra, vine după niște accidentări, Mihăilă la fel. Îi aștept să facă un final de sezon bun. Și Parma poate intra în play-off-ul ăla de promovare. Ar fi frumos să avem două echipe în lupta pentru Serie A”.

ADVERTISEMENT