Fotbal intern

Dennis Man, omul finalei Sepsi – FCSB 0-1! Covăsnenii au rămas repetenți la toate capitolele. Notele din ultimul act al Cupei României

22.07.2020 | 22:53
Dennis Man omul finalei Sepsi  FCSB 01 Covasnenii au ramas repetenti la toate capitolele Notele din ultimul act al Cupei Romaniei
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat Cupa României după ce s-a impus în ultimul act împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0. Unicul gol marcat de “roș-albaștrii” a fost reușit de Dennis Man, care a profitat de o bâlbăială a lui Dimitrov în minutul 65.

Astfel, FCSB a obținut calificarea în sezonul viitor din Europa League indiferent de locul pe care îl va ocupa în campionat. Sepsi a fost inexistentă în această finală, ocaziile la poarta lui Andrei Vlad fiind foarte puține.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost jucătorul meciului, în afară de gol având alte câteva ocazii importante. Olimpiu Moruțan a intrat foarte bine în meci în repriza secundă. De partea cealaltă, Sepsi a fost o mare dezamăgire. Echipa lui Leo Grozavu și-a arătat limitele în acest meci.

Dennis Man, omul finalei Sepsi – FCSB 0-1! Covăsnenii au rămas repetenți la toate capitolele. Cum arată notele

FCSB: 

Andrei Vlad – 7: Nu a fost prea mult deranjat în prima repriză. A apărat ce a fost de apărat în partea secundă.

ADVERTISEMENT

Valentin Crețu – 7: A făcut o mare risipă de efort, și-a lăsat flancul descoperit de câteva ori în prima repriză. A dat câteva pase bune, ca de obicei pare că nu are plămâni. A alergat foarte mult și a făcut ambele faze deseori.

Andrei Miron – 6: A fost sigur pe ce a avut de făcut. Nu a fost deranjat prea mult de jucătorii adverși. Nu s-a văzut prea mult în joc

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea – 7: A avut câteva intervenții foarte bune în prima repriză. I-a incomodat pe fundașii adverși la cornere. A respins tot ce a avut.

Ionuț Panțîru – 7: A fost puțin ezitant în prima parte, însă a avut o ocazie uriașă la începutul reprizei secunde. Șutul său violent a lovit bara.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu – 7: A alergat mult, însă pe faza de atac nu i-au ieșit prea multe acțiuni. Totuși, a fost foarte bun pe fază defensivă. A lăsat puține spații.

Darius Olaru – 6: Revenit după o accidentare, nu s-a remarcat prea mult în acest meci. A avut câteva pase bune și și-a etalat tehnica prin câteva driblinguri, dar a fost scos după primele 45 de minute.

Ionuț Vînă – 6: Foarte activ. Continuă revenirea de formă. A recuperat bine și la finalul primei reprize a creat un contraatac periculos a cărui finalizare a fost ratată de Man. A fost schimbat la pauză.

Dennis Man – 8: A ratat o șansă bună după pasa foarte bună a lui Florin Tănase. A reușit să deschidă scorul când a profitat de stângăciile lui Dimitrov în careul de 6 metri advers. A fost cel mai activ jucător de la FCSB.

Florin Tănase – 7: A dat câteva pase foarte bune, dar nu s-a simțit în largul său în postura de vârf. În a doua parte a jucat mai retras. A salvat foarte bine la ocazia mare a lui Sepsi, după ce tot el greșise inițial.

Florinel Coman – 8: Mingea trimisă de fotbalist din lovitură liberă trece puțin pe lângă poartă. Pasă foarte bună către Florin Tănase, însă atacantul a fost surprins în offside. A dat pasa de gol la reușita lui Man, cu largul concurs al lui Dimitrov. A ratat o ocazie mare în minutul 90.

Au intrat pe parcurs:

Olimpiu Moruțan (46) – 7: A intrat bine în joc. Și-a adus aportul pe fază ofensivă și a dat o pasă luminoasă la Coman la faza primului gol.

Adrian Petre (46) – 7: Nu a intrat bine în joc. Deseori cobora destul de mult după baloane, dar nu și-a creat ocazii.

Alexandru Pantea: A intrat în minutul 90. Nu a avut timp să se remarce

Ovidiu Perianu: A jucat în ultimul minut al meciului

Sepsi: 

Roland Niczuly – 5: Nu a avut ce să facă la golul lui Tănase. A apărat ce a fost de apărat.

Radoslav Dimitrov – 2: Gafă uriașă la primul gol marcat de Dennis Man. A dat de două ori pe lângă minge. A fost scos cu 15 minute înainte de final

Rachid Bouhenna – 2: Neglijent în apărare. A fost la un pas să acorde un penalty celor de la FCSB. Câteva minute mai târziu a fost eliminat după ce l-a lovit pe Man.

Răzvan Tincu – 5: S-a poziționat bine în unele momente. A fost unul dintre cei mai buni oameni de la Sepsi.

Florin Ștefan – 5: Destul de timid pe fază ofensivă. A respins câteva mingi în defensivă și a ținut bine flancul stâng.

Gabriel Vașvari – 4: Nu i-a ieșit nimic în acest meci. Pe fază ofensivă nu a putut pune probleme. Nici la poartă nu a încercat prea mult.

Ronaldo Deaconu – 5: Activ în prima parte, s-a stins în a doua. Fără prea multe realizări.

Anass Achahbar – 4: Nu a arătat aceiași implicare în joc ca și în meciurile de campionat. A fost timid și nu a adus nimic în în plus. A ieșit cu 10 minute înainte de final.

Nicolae Carnat – 4 : A încercat câteva faze, dar a avut puține realizări pe faza ofensivă.

Goran Karanovic – 4: Nu a pus în pericol poarta lui Andrei Vlad. A ieșit la pauză.

Marius Ștefănescu – 4: Nimic pe fază ofensivă. A fost inexistent în cele 75 de minute jucate.

Au intrat pe parcurs: 

Lorand Fulop – 5: A fost unul dintre cei mai activi jucători de la Sepsi, dar nu a pus în pericol poarta adversă

Pablo Safranko – 4: Intrarea sa pe teren nu a adus nicio schimbare. Safranko nu prea a atins mingea, puține baloane au ajuns în ofensivă.

Tomas Diaz: A jucat prea puțin ca să se remarce.

Balasz Csiszer: A jucat prea puțin ca să se remarce.

Daniel Celea: A jucat prea puțin ca să se remarce.


(P) Cota BETANO pentru Gaz Metan – FCSB: 1,95 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT