Fotbal intern

Dennis Man, out 3 săptămâni de la FCSB după accidentarea de la meciul România U21 – Irlanda de Nord U21. Reacția FRF confirmă FANATIK

15.10.2019 | 17:02
Dennis Man out 3 saptamani de la FCSB dupa accidentarea de la meciul Romania U21  Irlanda de Nord U21 Reactia FRF confirma FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Dennis Man e out 3 săptămâni de la FCSB după accidentarea suferită în meciul jucat de echipa națională a României U21 cu reprezentativa Irlandei de Nord U21, scor 3-0, în preliminariile Campionatului European 2021.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.96 este cota pentru “2-3 goluri marcate” la meciul România – Norvegia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

UPDATE, 15 octombrie, ora 18:04 / FRF a oferit detalii despre accidentarea suferită de mijlocașul Dennis Man la meciul de tineret România – Irlanda de Nord și confirmă informațiile oferite de FANATIK. ”În urma consultului care a avut loc pe teren, s-a constatat că ambele buze sângerau la comisura dreaptă și era prezentă contuzie la maxilar. Fotbalistul a fost tot timpul conștient, cooperant și nu a prezentat semne neurologice, precum stare de amețeală sau pierderea echilibrului. După ce s-a reușit oprirea sângerării, Dennis Man a susținut că poate și dorește să evolueze în continuare”, se arată în comunicat.

”La pauză, în vestiar, jucătorul nostru a fost din nou consultat de staff-ul medical și a fost cusut la ambele buze. Din nou nu a prezentat semne neurologice și din nou a susținut că dorește să intre pe teren. La finalul partidei, după aproximativ 30 de minute, Man a acuzat cefalee (durere de cap) și, ulterior, greață, moment în care s-a luat decizia de fi transportat la spital pentru investigații, iar acest lucru s-a făcut cu ambulanța SMURD. Ajuns la spitalul Elias din București, Man, însoțit de un membru al stafului medical, a fost supus unui examen medical cu computer tomograf și unui consult ORL. Verdictul medicilor a fost traumatism cranian ușor cu fractură cu înfundare la nivelul peretelui anterior al sinusului maxilar drept, fără deplasare. Perioada de repaus nu poate fi estimată în acest moment, urmează să se facă investigații ulterioare. Referitor la această fractură, menționăm că nu putea fi identificată în urma controlului făcut pe teren sau în vestiar”, se mai scrie în comunicatul FRF.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, out 3 săptămâni de la FCSB după accidentarea de la meciul România U21 – Irlanda de Nord U21

Dennis Man s-a accidentat în minutul 35 al meciului România U21 – Irlanda de Nord U21, după ce a fost lovit în zona feței de portarul Hazard, dar a mai petrecut încă 35 de minute pe teren. Acesta a fost schimbat de Mirel Rădoi cu Mihai Neicuțescu, iar situația atacantului de la FCSB s-a complicat după terminarea partidei de pe stadionul “Anghel Iordănescu”.

Dennis Man a fost transportat la spitalul Elias pentru verificări suplimentare în miez de noapte, după ce a acuzat amețeli și dureri de cap. FANATIK a aflat că internaționalul român U21 va lipsi aproximativ 3 săptămâni de la FCSB după ce a suferit o fractură facială.

ADVERTISEMENT

Revine Dennis Man cu FC Botoșani?

Astfel, Dennis Man nu va putea să o ajute pe FCSB în lupta pentru urcarea în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, iar Bogdan Argeș Vintilă nu se va putea baza pe serviciile lui la următoarele patru partide ale vicecampioanei României. Astfel, Dennis Man nu va juca împotriva celor de la Chindia Târgoviște, Hermannstadt și Sepsi OSK în Casa Pariurilor Liga 1, și cu Universitatea Cluj în Cupa României.

”Mi-a fost frică la acea fază mai mult pentru jucătorul nostru. Am încasat și eu astfel de lovituri și am fost KO și știu prin ce a trecut Man. Am înțeles că portarul lor este la spital. S-a simțit rău”, a spus Mirel Rădoi după meciul de la Voluntari.

Cotat de site-urile de specialitate la 5,5 milioane de euro, Dennis Man a ajuns la FCSB în luna septembrie a anului 2016 și mai are contract cu vicecampioana României până pe 30 iunie 2022. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a jucat în 8 meciuri pentru formația roș-albastră în sezonul 2019 – 2020, dintre care 3 în preliminariile Europa League.

ADVERTISEMENT