Fotbal intern

Noua FEBLEŢE a lui Gigi: “Este de RASĂ! Pleacă pe 30.000.000 euro!”

UPDATE. Gigi Becali spune că Dennis Man va pleca de la Steaua transferat pe o sumă uriaşă în viitor. Patronul de la FCSB îl laudă pe jucătorul adus de la UTA Arad şi spune că va marca foarte...
25.07.2017 | 11:52
Noua FEBLETE a lui Gigi Este de RASA Pleaca pe 30000000 euro

UPDATE. Gigi Becali spune că Dennis Man va pleca de la Steaua transferat pe o sumă uriaşă în viitor. Patronul de la FCSB îl laudă pe jucătorul adus de la UTA Arad şi spune că va marca foarte multe goluri în acest sezon.

“Man va marca de trei ori mai multe goluri decât Florinel Coman. Dacă ăsta de la Hagi marchează 6, Man va da 18. Man va fi Van Basten al României şi va pleca pe 30 de milioane de euro. Man e marcator, are rasă, are nobleţe de fotbalist”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

*************************************************************************************************************

Gigi Becali este convins că până la urma regula U 21 a fost bună şi pentru Steaua. Motivul? Nicolae Dică l-a decoperit pe fotbalistul care se asamănă în jocu cu celbrul fost atacant al lui AC Milan, Marco Ban Basten.

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali radiează de fericire după golul victoriei înscris de Dennis Man în finalul meciului cu FC Voluntari, scor 2-1. Dacă anul trecut jucătorul de 18 ani era folosit mai mult pe la Steaua II, de această dată patronul vicecampionilor este convins că acesta nu o să mai lipsească din primul 11.

“Dennis Man este noul Van Basten”

Gigi Becali consideră că juniorul Stelei se aseamnă în joc cu fostul mare atacant al naţioanlei Olandei, Marco Van Basten. “Până la urmă regula asta U 21 a fost bună şi ea la ceva. Uite că l-am descoperit pe noul Van Basten. Nu o să mai iasă din echipă. E rapid şi este foarte bun. Voi nu aţi văzut ce execuţii poate să aibă?

Nu mă interesează că o să stea rezervă unul dintre jucătorii aştia mai vedetă din echipă, dar mie Van Basten trebuie să îmi joace. Nu mai pot să ţin pe tuşă un copil aşa de talentat”,a spus Becali.