Sport

Dennis Man, pe cale să revină în Serie A! Clubul care îl dorește pe fostul jucător de la FCSB

Dennis Man, extrema celor de la Parma, este la mare căutare în această iarnă! Unul dintre cluburile care îl doresc pe fotbalistul român este Sampdoria.
03.01.2022 | 15:42
Dennis Man pe cale sa revina in Serie A Clubul care il doreste pe fostul jucator de la FCSB
ADVERTISEMENT

Dennis Man (23 de ani) prinde tot mai puține minute în tricoul Parmei, astfel că ar putea pleca, în această iarnă, la o echipă unde să evolueze constant.

Un alt motiv pentru care Man ar putea să plece de la echipa italiană este parcursul slab pe care aceasta îl are în actualul sezon. Parma se află pe locul 13 din Serie B, cu 23 de puncte obținute după 18 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, dorit se Sampdoria

Jurnaliștii din Italia susțin că Dennis Man ar fi dorit din nou de Sampdoria, formație care și-a manifestat interesul pentru extrema de la Parma și în vară.

Roberto D’Aversa, antrenorul celor de la Sampdoria, ar plănui să-l transfere sub formă de împrumut pe Dennis Man, alături de care a lucrat și în perioada în care s-a aflat pe banca Parmei. Ba mai mult, Parma ar fi dispusă să susțină o parte din salariul lui Man.

ADVERTISEMENT

Dacă transferul lui Man la Sampdoria s-ar concretiza, fostul jucător de la FCSB ar evolua alături de conaționalul Radu Drăgușin, care se află sub formă de împrumut de la Juventus.

În prezent, Sampdoria se poziționează pe locul 15 din Serie A, cu 20 de puncte obținute după 19 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Dennis Man este „curtat” și de Galatasaray

Inclusiv Galatasaray este interesată să-l transfere pe Dennis Man, fapt confirmat chiar de Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru FANATIK. Acesta susține că formația turcă îl dorește pe fotbalistul român, însă consideră prea mare suma de 11 milioane de euro, pe care Parma o cere pentru transferul acestuia.

„Dacă Parma ar fi avut nevoie de bani, dacă nu ar fi avut patronul atât de bogat, Man poate era deja la Istanbul. El este o soluție incredibilă pentru Galatasaray. Man în dreapta și Moruțan în spatele vârfurilor ar fi ceva extraordinar pentru Fatih Terim.

ADVERTISEMENT

Dennis Man este o soluție și în acest moment, mai ales dacă în iarnă Parma va ști unde e în clasament și ce șanse are să repromoveze în Serie A.

Lui Fatih Terim îi place Man foarte mult, asta vă spun clar. Galatasaray nu poate da însă mai mult de 6-7 milioane de euro pe Man, iar Parma cere 11 milioane, cu cât l-a luat de la Steaua.

Sunt doar vorbe acum, faptele contează până la urmă. Poate fi chiar și un transfer definitiv, poate fi un împrumut pe un an și jumătate cu opțiune obligatorie de cumpărare peste 3 ani sau un împrumut cu o sumă fixă… Sunt mai multe posibilități, vorbim și vedem unde ajungem.

Știu sigur că salariul lui Man nu ar fi o problemă pentru Galatasaray. O problemă ar fi doar suma de transfer, modul cum s-ar realiza mutarea de la Parma la Galatasaray”, declara Giovanni Becali, în luna noiembrie, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT