Fotbal intern

Dennis Man, pe lista lui PSV Eindhoven! Cum poate ajunge jucătorul FCSB-ului în Olanda

23.03.2019 | 11:18
Dennis Man pe lista lui PSV Eindhoven Cum poate ajunge jucatorul FCSBului in Olanda

Dennis Man a intrat pe lista de transferuri a olandezilor de la PSV Eindhoven! Conducerea batavilor este la un pas să-l trimită pe Hirving Lozano la Napoli, în schimbul unei sume uriașe și a început deja să-i caute înlocuitor mexicanului. Printre numele propuse celor de la Eindhoven se află și Man care ar putea ajunge în Eredivisie pentru 10 milioane de euro

Dennis Man, pe lista lui PSV Eindhoven!

Întreaga afacere se derulează în jurul lui Lozano. Atacantul a semnat în 2017 cu PSV Eindhoven un contract valabil pe șase ani de zile, dar prestațiile bune l-au transformat într-o adevărată țintă pentru echipele mai puternice ale Europei. 32 de goluri în 52 de partide a marcat Lozano și Napoli este pregătită să plătească bani grei pentru a-l înregimenta de urgență pe mexican. Manchester United și PSG sunt și ele interesate de perla batavilor.

Olandezii ar vrea să fie acoperiți în momentul transferului. Au luat deja legătura cu mai mulți impresari. Printre ei, Fali Ramadani, cel care se ocupă şi de Kalidou Koulibaly, Marko Rog sau Nikola Maksimovic, dar şi Pietro Chiodi, agentul care a discutat şi trecerea lui Vlad Chiricheş la Napoli. Cei doi l-au propus lui Eindhoven pe Dennis Man.

Dennis Man, pe lista lui PSV Eindhoven! Dennis Man suparat dupa o ratare in meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna, luni 18 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURESDennis Man, pe lista lui PSV Eindhoven! Dennis Man suparat dupa o ratare in meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna, luni 18 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dennis Man a venit la FCSB de la UTA Arad

Ioan Becali, pas transferului pe bani mulți

Interesant este că vărul lui Gigi Becali, Ioan Becali nu crede că la FCSB există în clipa de față un jucător care să aducă 10 milioane de euro. “Gigi Becali a cumpărat acest club că avea plăcerea de a avea o jucărie. Voia o afacere care să îi aducă bani, dar să aibă și o plăcere. Ce să facă Gigi? Biserica și afacerile. El se duce la Biserică și stă trist pentru că se roagă, iar la afaceri… La fotbal se distrează.

Probabil că face câteva schimbări înainte de meciuri. Probabil vorbește cu 2-3 zile înainte de meci. Au și ei strategia lor. Au sabia deasupra capului pentru că trebuie să câștige campionatul. Sabia asta e grea… În momentul ăsta la FCSB nu există un jucător care valorează 10 milioane de euro, dar pot să răspund la întrebarea asta după EURO 2019 din vară. Grupul ăsta de U21 dacă o să joace o semifinală de Campionat European, atunci acest grup o să meargă mai departe și la echipa mare”, a declarat Giovanni Becali.

  • 18 goluri a marcat Dennis Man pentru FCSB