Dennis Man, pe lista unui club important din La Liga. Sevilla s-a interesant de mijlocașul celor de la FCSB

Adrian Baciu   
în FCSB
02/12/2019, 09:57
Dennis Man, pe lista unui club important din La Liga. Sevilla s-a interesant de mijlocașul celor de la FCSB
Dennis Man, pe lista unui club important din La Liga. Sevilla s-a interesant de mijlocașul celor de la FCSB. Sursa foto: sportpictures.eu

Dennis Man, jucător pe care Gigi Becali visează să încaseze o nouă sumă record pentru fotbalul intern românesc, este din nou în vizorul marilor echipe din vestul Europei. În ciuda unui sezon modest în Casa Pariurilor Liga 1, mijlocașul de 21 de ani al celor de la FCSB a trezit interesul puternicului club spaniol FC Sevilla.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – FCSB: 4,20 este cota pentru ”x pauză/2 final”. Vezi aici toate cotele!


Dennis Man, pe lista unui club important din La Liga. Sevilla s-a interesant de mijlocașul celor de la FCSB

Sezonul 2019-2020 este unul mai degrabă șters pentru ”perla” celor de la FCSB, Dennis Man. A reușit un singur gol în cele opt meciuri jucate în campionat pentru roș-albaștrii, chiar în prima etapă contra celor de la Hermannstadt (victorie 4-3). Cu toate acestea, site-ul dedicat transferurilor din fotbalul spaniol, fichajes.com scrie că Sevilla este interesată de cumpărarea jucătorului român de 21 de ani.

Conform acestei surse, directorul sportiv al andaluzilor, Monchi, revenit în Spania după aventura de la AS Roma, s-ar fi interesat direct de jucătorul român. Acesta a luat legătura cu agentul lui Dennis Man, Anamaria Prodan pentru a afla detalii despre Dennis Man.

  • 5.500.000 de euro este cota lui Dennis Man pe Transfermarkt.com

Gigi Becali cere o sumă uriașă pentru Man 

În acest sezon, într-o perioadă în care FCSB încă era angrenată în cupele europene, Gigi Becali ar fi primit o ofertă de 15.000.000 milioane de euro pentru. Atunci, Anamaria Prodan a susținut, însă, că FCSB nici nu a vrut să ia în considerare această ofertă, el dorind 30 sau 40 de milioane de euro pentru jucătorul său.

”5 jucători de la Steaua pot să vând mâine. Am avut ofertă de 15 milioane pe Man, dar Gigi nici nu a vrut să audă. ‘Lasă-mă, eu vreau să mă calific’, mi-a zis. Pot pleca pe bani mulţi jucătorii de la Steaua, dar depinde şi ce face în Europa, dacă se califică în Europa League“, a spus Anamaria Prodan, la momentul respectiv, la DigiSport.

  • 13 meciuri și 2 goluri are Man pentru FCSB în campionat și Cupa României în acest sezon
Închide ×