Roma îl are pe listă pe Man. Gigi: “Discuţii, dar nu merge cu dacă…!”

Iuliana Spirache    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
28/03/2018, 22:58
Roma îl are pe listă pe Man. Gigi: “Discuţii, dar nu merge cu dacă…!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

UPDATE. Gigi Becali a vorbit despre situaţia lui Dennis Man şi a recunoscut că a discutat cu AS Roma. “Au fost nişte discuţii acum 6 luni, dar nu a fost o ofertă concretă. Eu nu răspund la întrebări cu “dacă”, eu vreau lucruri concrete. Nici Meme nu crede când sunt de zeci de milioane. L-am întrebat când a avut România jucători de 18-19 ani care au debutat la echipa naţională…”,  a spus Gigi Becali pentru o emisiune de sport.


Dennis Man a debutat la echipa naţională de seniori, iar în partida cu Suedia a fost introdus în ultimele minute, când a fost la un pas de a marca un gol de generic. După revenirea de la lot, mijlocaşul trebuie să se pregătească de reluarea campionatului, iar acum AS Roma se gândeşte din nou la jucătorul român.

Presa din Italia scrie că se pregăteşte o nouă ofertă pentru Man, după ce Gigi Becali a refuzat-o pe prima, în valoare de 10 milioane de euro: “În vară, AS Roma va relua asaltul pentru Dennis Man, jucător capabil să facă diferenţa prin schimbări de ritm şi viziune excelentă asupra jocului”, scriu italienii.

“Gigi Becali nu a vrut să discute”

Anamaria Prodan este cea care a dezvăluit motivul pentru care cele două părţi nu s-au înţeles în toamnă, când Roma a încercat orima dată să-l ia pe Man: “Era vorba de 10 milioane de euro în cazul lui Man. Dar Gigi Becali nici nu a vrut să discute. De ce? Pentru că el are bani, nu are nevoie urgentă să vândă jucători. AS Roma era echipa interesată de Dennis”, a spus agentul.

Închide ×