Sport

Dennis Man, pe radarul campioanei Franței! Ce scrie presa din Italia

Transferul în Italia, la Parma, a făcut ca Dennis Man să intre în vederile mai multor cluburi importante din Peninsulă, dar și din Europa.
03.06.2021 | 11:26
Dennis Man pe radarul campioanei Frantei Ce scrie presa din Italia
ADVERTISEMENT

Ultimul club care a cerut referințe despre internaționalul român este câștigătoarea surprinzătoare a campionatului Franței, OSC Lille.

Francezii vor avea concurență serioasă în cazul în care se vor decide să înainteze o ofertă celor de la Parma pentru Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Ce le-au transmis oficialii lui Lille celor de la Parma

Platforma Parma Live notează că în acest moment nu se pune problema unui transfer, dar scouterii campioanei Franței au cerut un raport cât mai complet despre internaționalul român.

”Nu este o ofertă, pentru moment, ci doar un interes din partea francezilor aflați în căutarea de tineri talentați”, notează sursa amintită.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii din Italia sunt impresionați de calitățile fotbalistului și sunt convinși că viitorul lui Man se va contura frumos în anii ce vor urma, chiar dacă nu a reușit să-și salveze echipa de la retrogradare.

Dennis Man a devenit om de bază în formula de joc a Parmei. Până să se accidenteze, în meciul cu Crotone, românul a evoluat în toate partidele de la transferul în Italia, de la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

Două goluri și o pasă decisivă și-a trecut în cont internaționalul român în tricoul ”cruciaților”, în 14 apariții.

Ce echipe au pus ochii pe Dennis Man

Despre Dennis Man, presa din Peninsulă a scris că este dorit de Fiorentina și Napoli, clubul de sub Vezuviu arătând interes și pentru celălalt atacant român din lotul Parmei, Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Un alt club înscris pe lista celor care l-ar achiziționa imediat pe Dennis Man este Trabzonspor.

Multipla campioană a Turciei a încheiat sezonul pe poziția a 4-a în clasamentul Superligii și va evolua în ediția următoare a cupelor europene.

Transferat în iarnă de Parma, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, Dennis Man a adus 13.000.000 de euro în conturile celor de la FCSB, devenind cel mai scump fotbalist vândut de o echipă din Liga 1.

ADVERTISEMENT