Sport

Dennis Man, performanță în Serie B! La ce capitol e cel mai bun jucător din eșalonul secund al Italiei

Dennis Man (24 de ani), jucătorul celor de la AC Parma, este jucătorul cu cele mai multe driblinguri din liga a doua italiană. Mijlocașul a fost titular în toate meciurile din acest sezon.
02.09.2022 | 18:56
Dennis Man performanta in Serie B La ce capitol e cel mai bun jucator din esalonul secund al Italiei
Dennis Man este evaluat conform Transfermarkt la 6.500.000 de euro. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dennis Man are un început bun de sezon la Parma și se află și pe lista preliminară a fotbaliștilor convocați de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia Herțegovina.

Dennis Man, jucătorul cu cele mai multe driblinguri în acest sezon din Serie B

Extrema dreaptă a „cruciaților” a jucat patru meciuri în acest sezon pentru Parma și a reușit un gol în meciul cu Bari, meci în care a înscris și Valentin Mihăilă. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la Parma Live au trecut însă o altă realizare în dreptul lui Dennis Man. Mijlocașul a ajuns la zece driblinguri în primele trei etape din Serie B și este fotbalistul cu cele mai multe reușite la acest capitol. Nu doar de la Parma, ci de la toate echipele!

Jucătorul cu cele mai multe driblinguri încercate vine tot de la Parma. Atacantul Franco Vasquez a încercat 16 astfel de artificii tehnice.

ADVERTISEMENT

Parma, neînvinsă în acest sezon cu Dennis Man și Valentin Mihăilă în teren

Parma nu a pierdut niciun meci în acest sezon și se află pe locul opt în clasament cu cinci puncte.

Valentin Mihăilă are și el un început bun de sezon și a reușit două goluri în meciurile cu Salernitana și Bari. Mijlocașul mai are și o pasă decisivă în meciurile cu Bari în partida cu Cosenza.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, promisiune pentru fanii Parmei înainte de startul sezonului

Dennis Man a ținut să le transmită un mesaj special suporterilor în startul campionatului: „Vom lupta până la capăt”, a spus fotbalistul la un eveniment organizat de Parma Live pentru fani.

În sezonul trecut, Man a marcat trei goluri și a oferit două pase decisive în 27 de meciuri. Este evaluat conform Transfermarkt la 6.500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost dorit de o echipă din campionatul Turciei: „A fost o ofertă”

Impresarul Victor Becali a declarat că Dennis Man a fost dorit de către un club din Superliga Turciei„A fost o ofertă din Turcia pentru Dennis Man. E jucătorul Parmei, are contract cu Parma, are același salariu ca în prima divizie. Parma a mai făcut schimbări la nivel de conducere, a venit antrenor nou, cel care a promovat-o pe Cremonese.

A promovat și nu s-a dus în Serie A, a semnat cu Parma, pentru că e un club care nu are probleme financiare, americanul plătește la timp”, a declarat impresarul la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Tags: