Sport

Dennis Man, tot mai aproape de Galatasaray. Presa din Turcia anunță că românul și-a dat acordul să plece de la Parma

Transferul lui Dennis Man la Galatasaray este tot mai aproape să se perfecteze. Presa din Turcia anunță că atacantul român e hotărât să renunțe la Serie B pentru SuperLig.
14.11.2021 | 12:32
Dennis Man tot mai aproape de Galatasaray Presa din Turcia anunta ca romanul sia dat acordul sa plece de la Parma
ADVERTISEMENT

Tot mai multe voci susțin că Dennis Man (23 de ani) va ajunge la Galatasaray, foarte probabil chiar în această iarnă. Primul care a aruncat „bomba” a fost Giovani Becali, în exclusivitate pentru FANATIK. Agentul l-a transferat pe Man de la FCSB la Parma în ianuarie și, la un an distanță, vrea să îl ducă la Istanbul.

Presa din Turcia anunță că Dennis Man și-a dat acordul să meargă la Galatasaray

Exclusivitatea FANATIK a fost confirmată de Fatih Terim. „Împaratul” vorbit în conferința de presă de după remiza cu Lokomotiv Moscova din Europa League, scor 1-1, despre interesul Galatei pentru Man.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu vrea să îl cedeze chiar dacă evoluează în Serie B.

Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie”, a declarat Fatih Terim, potrivit Fotomac.

ADVERTISEMENT

Acum a venit rândul presei din Turcia să vorbească despre transfer, semn că acesta este foarte aproape să devină realitate. Conform jurnaliștilor de la Hurriyet, negocierile cu Galatasaray  vor fi relutate în iarnă, iar Dennis Man și-ar fi dat deja acordul să plece de pe Ennio Tardini.

Vicecampioana Turciei trebuie să plătească dacă vrea să îl transfere pe Man. Internaționalul român mai are contract cu Parma până în vara lui 2025, iar site-ul de specialitate transfermarkt.com îl cotează la 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Parma pune presiune pe Man și Mihăilă

Momentan, Parma se află într-o situație ingrată în Serie B, șansele de promovare fiind mici. Cu 16 puncte după 12 etape, galben-albaștrii sunt mai aproape de retrogradare, pe locul 14, și au înregistrat patru victorii, patru remize și patru eșecuri.

Man a jucat în doar șase meciuri de campionat și a înscris două goluri și a fost criticat în mai multe rânduri chiar de antrenorul Enzo Maresca.

ADVERTISEMENT

Nici Valentin Mihăilă nu are evoluțiile așteptate pe Ennio Tardini. Două goluri a marcat și el în campionat, dar în 11 meciuri. Recent, cei doi români au intrat în gura directorului sportiv Ribalta.

Nu este nicio problemă cu Man şi Mihăilă. Antrenorul a vrut să ofere continuitate echipei, iar Coulibaly a jucat în locul lui Mihăilă pentru că meciul cu Lecce era diferit faţă de cel cu Vicenza.

Ei, la fel ca restul jucătorilor, trebuie să muncească şi să dea totul ce au mai bun”, a declarat Ribalta.

ADVERTISEMENT