Fotbal intern

Dennis Man poate ajunge la Sheffield United, locul șapte din Premier League! Anamaria Prodan negociază transferul

07.04.2020 | 18:34
Dennis Man poate ajunge la Sheffield United locul sapte din Premier League Anamaria Prodan negociaza transferul
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că Dennis Man are două oferte din Anglia, iar una dintre ele vine de la Sheffield United, formație care ocupă locul șapte în Premier League.

Dennis Man poate ajunge la Sheffield United, locul șapte din Premier League

Dennis Man are o ofertă de la Sheffield United, locul șapte din Premier League, iar Anamaria Prodan a anunțat că sunt discuții pentru un posibil transfer al „perlei” FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Nu există o ofertă scrisă, dar sunt discuții. Am primit acceptul domnului Becali să negociem, să discutăm despre transfer. Îl știe toată lumea pe patronul Stelei.

El cere și noi încercăm că obținem cât mai mult. În acest moment sunt doar discuții, dar să nu uităm că suntem în plină pandemie de coronavirus”.

ADVERTISEMENT

„Dennis e singurul jucător care a avut oferte clare, dar Gigi n-a vrut să-l vândă. Şi Gigi nici nu o să-l vândă vreodată pe câteva milioane de euro.

Acum e criză şi vrea să transfere pe sume foarte mari, iar criza asta nu-l va schimba cu nimic pe patronul Stelei”, a mai spus impresara fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că îl lasă pe Dennis Man să plece și pe 10 milioane de euro

Gigi Becali a anunțat că este dispus să îl lase pe Dennis Man să plece și pe 10.000.000 de euro, deși inițial cerea 15.000.000 de euro„Așa este, oferta pentru Man este din Anglia. Eu nu sunt omul care să vândă marfa fără să-i ştie preţul.

Vreau 15 milioane pe Man. De la suma asta încep negocierile și după aceea mai vedem ce o să fie. Dacă pot să negociez, cer 15 milioane.

ADVERTISEMENT

Oricum, eu cred că e mai bine să așteptăm până la vară, atunci când începe perioada de transferuri. Nu vreau să vă spun secretele mele, într-o negociere plec de la 15 milioane, dar l-aș da și cu 10, dacă mi se oferă acum”.

„Sunt un pic bulversat de atâtea oferte. Bineînţeles, nu este uşor, sunt copil până la urmă, dar încerc să îmi văd de treaba mea, să mă concentrez mai bine pe fotbal.

Doar evoluţiile mele şi ce fac eu pe teren vor decide suma pe care voi fi transferat. Pot să spun că mă simt mândru”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT