Fotbal intern

Dennis Man, primul gol pentru FCSB în 2019! Ce poreclă i-au pus călărăşenii: “Nu este momentul să vorbesc de transferuri” Video

Dennis Man primul gol pentru FCSB in 2019 Ce porecla iau pus calarasenii Nu este momentul sa vorbesc de transferuri Video

Dennis Man a deschis scorul în minutul 17 al partidei Dunărea Călărași – FCSB, din etapa a 22-a a Ligii 1 Betano. Mijlocașul ofensiv al FCSB a primit o pasă de la Florinel Coman și a prins un șut năprasnic care l-a lăsat mască pe portarul Calancea.

UPDATE, ora 16:08. Dennis Man a fost dezamăgit după remiza cu Dunărea Călăraşi şi a declarat la finalul meciului că se bucură de interesul pe care îl poartă echipele pentru el, dar nu este un moment oportun de a vorbi despre transferuri: “Am început meciul foarte repede, am înscris. Nu îmi explic ce s-a întâmplat. Din păcate nu a fost aşa şi nu ştiu de ce am greşit aşa după gol. Nu este de vină Bălgrădean. Suntem cu toţii vinovaţi. Am pierdut două puncte aici, dar trebuie să muncim în continuare. Sunt fericit pe jumătate. Am reuşit să înscriu, dar nu am luat cele 3 puncte. Mergem înainte. Perioada a fost scurtă de pregătire, aveam nevoie de mai mult timp. Gazonul nu contează, au jucat şi ei pe acelaşi gazon. Cred că nu este momentul potrivit să vorbesc despre transferuri. Mă bucur, dar vreau să îmi văd de treaba mea. Am venit cu obiectivul de a câştiga. Sunt multe puncte, dar nu este gata nimic”, a declarat Man la finalul meciului.


FCSB a dominat primul sfert de oră, dar a fost o dominare surdă, fără ocazii, până la reușita lui Dennis Man. Mijlocașul ofensiv a primit o pasă de la Florinel Coman și a tras cu sete din prima, la colțul lung. Portarul Calancea nu a putut face nimic pentru a opri trasorul lui Man.

După gol, Dennis Man nu a mai avut multe realizări. Fanii gazdelor nu l-au iertat şi l-au ironizat pe atacantul stelist: “40 de milioane de euro”, îl strigau pe Man, aluzie la suma cerută de Gigi Becali pentru transferul său.

Dennis Man, primul gol în 2019

Patronul FCSB, Gigi Becali, așteaptă ofertele pentru Dennis Man„Dacă nu faci fotbal total nu mai își dă nimeni 50 de milioane pe el. Pe Man îl vând pe 50 de milioane în toamnă. el face fotbal total. Întrebați-l pe Contra despre el. El face fotbal total. Toată lumea cere lucrul ăsta acum. Fază ofensivă – fază defensivă, nu faci lucrul acesta nu te duci în Anglia, Spania sau Italia, te duci la chinezi sau la arabi. Stanciu nu a jucat fotbal total pentru că nu îi permitea fizicul lui.” 

În total, Dennis Man are în acest sezon 8 goluri și 3 pase decisive în 27 de meciuri.