Dennis Man, propria afacere la doar 21 de ani! A ales să intre în industria de fashion

Andrei Șchiopu   
în FCSB
15/03/2020, 13:53
Dennis Man, propria afacere la doar 21 de ani! A ales să intre în industria de fashion
Dennis Man. Sursă foto: digisport.ro

Dennis Man, „perla” FCSB-ului, a ales să intre în lumea afacerilor la doar 21 de ani. Fotbalistul pe care Gigi Becali visează să ia multe milioane de euro și-a deschis o linie vestimentară, cu semnătura sa.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,57 este cota pentru ”peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


Dennis Man, propria afacere la 21 de ani

Dennis Man a ales să-și deschidă propria afacere la doar 21 de ani, iar el împreună cu prietena sa vând diverse modele de haine pe internet, urmând să-și deschidă și un domeniu online pentru comercializarea produselor.

„A văzut că sunt fotbaliști care au decis să vândă tot felul de produse cu numele lor. Unii au echipament sportiv, alții parfumuri sau chiar linie de lenjerie intimă.

Dennis a ales să intre în industria asta de fashion și vinde haine cu numărul său de pe tricou”, a spus un prieten al fotbalistului pentru gsp.ro.

  • 21 de ani a împlinit Dennis Man pe 26 august
  • 13 prezențe și 3 goluri are Dennis Man pentru naționala României U21

Gigi Becali, încântat de Dennis Man

Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, a ținut să-l felicite pe Dennis Man pentru evoluția din meciul cu Universitatea Craiova (4-1), ultima partidă înainte de întreruperea campionatului.

Patronul FCSB-ului a mărturisit că Dennis Man juca bine și atunci când echipa nu traversa o perioadă bună, fiind constant în evoluții: Sunt fericit pentru că Oaidă e jucătorul care a revenit, jucătorul care era, nu îl mai recunoșteam.

Sunt bucuros pentru Tănase, Coman, pentru Man nu am de ce”.

De Man nu am ce să zic, că el juca bine și când jucam noi slab. Bucuros că a revenit Coman, și-a revenit și își revine și Tănase, bucuros că îmi revine echipa”, a explicat patronul FCSB.

În actualul sezon, Dennis Man are șapte goluri și patru pase decisive pentru FCSB în toate competițiile.

  • 5.500.000 de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
Închide ×