Sport

Dennis Man rămâne la Parma în această iarnă: „Este un jucător important pentru echipă”

Mijlocașul român Dennis Man va juca și în 2022 la AC Parma, deoarece este un jucător important pentru echipă, chiar dacă a fost criticat deseori pentru prestațiile modeste.
06.01.2022 | 21:03
Dennis Man ramane la Parma in aceasta iarna Este un jucator important pentru echipa
ADVERTISEMENT

Dennis Man s-a transferat de la FCSB la Parma acum un an, pe 28 ianuarie 2021, după ce în ziua precedentă FANATIK anunța, în exclusivitate, că jucătorul s-a dus în Italia pentru a face vizita medicală la viitorul lui club.

Dennis Man are mult talent și calitate, fiind important pentru Parma

Prestațiiile lui au fost oscilante, fiind când lăudat, când criticat. S-a spus de mai multe ori că va pleca de la gruparea peninsulară, dar directorul sportiv al Parmei, Mauro Pederzoli, a clarificat lucrurile.

ADVERTISEMENT

Este un jucător important, cu mult talent și calitate. Suntem fericiți să îl avem. În această perioadă are niște dificultăți, dar are calitățile pentru a face diferența la Parma. Se antrenează în fiecare zi cu mare intensitate și este un jucător important pentru echipă.

Nu suntem nemulțumiți de Dennis. Dacă va primi oferte, le vom evalua, ca pentru toată lumea”, a declarat Pederzoli conform sportparma.com.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă poate juca la Parma atacant secund

Oficialul clubului Parma s-a referit și la situația celuilalt român din lot, Valentin Mihăilă, adus de la Universitatea Craiova la începutul lunii octombrie a anului 2020.

Cred că Valentin are toate calitățile pentru a juca rolul de atacant secund. Este adevărat că este un rol pe care l-a jucat puțin în scurta sa carieră, dar are caracteristici să se poată descurca în această funcție”, a spus Mauro Pederzoli.

ADVERTISEMENT

Dennis Man este dorit de Sampdoria

Jurnaliștii din Italia susțin că Dennis Man ar fi dorit din nou de Sampdoria, formație care și-a manifestat interesul pentru extrema de la Parma și în vară.

Roberto D’Aversa, antrenorul echiupei unde evoluează alt român, fundașul Radu Drăgușin, ar plănui să-l aducă sub formă de împrumut pe Dennis Man, alături de care a lucrat și în perioada în care s-a aflat pe banca Parmei. Ba mai mult, Parma ar fi dispusă să susțină o parte din salariul lui Man.

ADVERTISEMENT

Trabzonspor a oferit Parmei 4,5 milioane de euro pentru Dennis Man

De la transferul la Parma, Dennis Man a fost mai mereu în vizorul unor cluburi importante de pe „Bătrânul continent”, dar oficialii „cruciaților” au ținut la preț și fotbalistul a rămas pe loc.

Recent, Trabzonspor, liderul detașat din campionatul Turciei, a trimis pe adresa clubului italian o ofertă concretă, de 4,5 milioane de euro în schimbul atacantului român, anunță Karadeniz Gazete.

Suma, deși interesantă, este deocamdată mult sub pretențiile parmegianilor, care nu sunt dispuși să se despartă de Man pentru mai puțin de 10 milioane de euro.

Refuzul italienilor este justificat, întrucât în luna ianuarie a acestui an plăteau 13 milioane de euro celor de la FCSB pentru a-și asigura serviciile internaționalului român.

ADVERTISEMENT