Fotbal international

Dennis Man, remarcat de Filippo Inzaghi: „O execuţie impresionantă. E vorba despre calitate“

03.04.2021 | 20:29
Dennis Man remarcat de Filippo Inzaghi O executie impresionanta E vorba despre calitate
ADVERTISEMENT

Dennis Man a adus un punct Parmei în deplasarea de la Benevento, prin primul lui gol marcat în Serie A. Legendarul Filippo Inzaghi, antrenorul gazdelor, l-a remarcat pe fotbalistul român, apreciind calitatea execuţiei sale.

Filippo Inzaghi, despre golul lui Dennis Man: „O execuţie impresionantă“

Benevento – Parma s-a terminat cu scorul de 2-2, ultimul gol al partidei fiind marcat de Dennis Man, aflat la prima reuşită în tricoul „cruciaţilor“.

ADVERTISEMENT

Românul a înscris cu un voleu cu piciorul stâng, din interiorul careului. O execuţie dificilă şi spectaculoasă, care a atras atenţia şi tehnicianului advers, Filippo Inzaghi, fostul atacat de legendă din naţionala Italiei, dar şi pentru Juventus şi AC Milan.

„La golul egalizator, Cornelius a fost imbatabil în duelul aerian, iar Man a avut o execuție impresionantă pe urmărirea balonului. E vorba de calitatea adversarului, nu am avut ce să facem“, a declarat Inzaghi la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost transferat de Parma la finalul lunii ianuarie şi de atunci a jucat în 10 etape de Serie A. Tot de la începutul anului, a început să evolueze pentru „cruciaţi“ şi Valentin Mihăilă, care a ratat prima parte a sezonului, din cauza unei pubalgii.

Cu ei doi în teren, Parma a arătat mai multă calitate, lucru remarcat şi de Inzaghi. „Dacă Serie A ar fi început acum, Parma s-ar fi luptat pentru cu totul alte obiective. E o echipă foarte bună“, a mai spus fostul mare atacant.

ADVERTISEMENT

Parma, în pericol de retrogradare

După 29 de partide, Parma este penultima în Serie A, cu 20 de puncte. Cu nouă meciuri rămase de disputat, „cruciaţii“ trebuie să urce minimum două poziţii în clasament pentru a se salva de la retrogradare.

Deasupra ei se află Cagliari (22 de puncte), Torino (23 de puncte şi două jocuri mai puţin înainte de partida cu Juventus), Spezia (29 de puncte), Fiorentina şi Benevento (ambele cu 30 de puncte).

ADVERTISEMENT

Cea mai mare problemă este defensiva, a doua cea mai slabă din Serie A, dar, în ultimele 4 etape, echipa lui Man şi Mihăilă a pierdut o singură dată (1-2 cu Genoa), obţinând 5 puncte dintr-o victorie cu AS Roma (2-0) şi două remize cu Fiorentina (3-3) şi Benevento (2-2).

ADVERTISEMENT
Tags: