Fotbal intern

Dennis Man s-a decis! Ce alege golgheterul FCSB între EURO U21 și preliminariile pentru CM 2022

26.12.2020 | 19:05
Dennis Man sa decis Ce alege golgheterul FCSB intre EURO U21 si preliminariile pentru CM 2022
ADVERTISEMENT

Dennis Man pare să aibă o mare dilemă în ceea ce privește anul 2021. Aflat la cel mai bun sezon al carierei, atacantul lui FCSB va avea de ales între o nouă participare la un Campionat European de tineret și echipa națională de seniori, pe care o poate ajuta în preliminariile Campionatului Mondial.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani a luat trofeul de „cel mai bun fotbalist român al anului” și este golgheterul la zi din Liga 1, cu 12 reușite, trei peste Florin Tănase și Hamidou Keyta.

ADVERTISEMENT

Dennis Man evoluează din 2016 la FCSB, club pentru care a jucat 142 de meciuri, a marcat 47 de goluri și a oferit 29 de pase decisive.

Dennis Man e hotărât! Ce alege golgheterul din Liga 1 între Campionatul European de tineret și preliminariile Mondialului din Qatar

După ce a primit trofeul de „cel mai bun fotbalist român al anului”, Dennis Man a vorbitdespre planurile sale de viitor sub tricolor, dar și despre prestația modestă din partida cu Irlanda de Nord. Atacantul a dezvăluit ce va alege între Europeanul de tineret și preliminariile lui CM 2022.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte atașat de băieții de la tineret, nu am de ce să mint. Am făcut un grup frumos și acolo. Totuși, cred că naționala mare e mai importantă”, a declarat Dennis Man pentru  gsp.ro.

„Naționala mare e mai importantă”

Man a fost titular în ultimul meci oficial jucat de naționala lui Mirel Rădoi în 2020. Atacantul lui FCSB a evoluat însă doar 64 de minute contra Irlandei de Nord (1-1), fără să aibă vreo reușită.

ADVERTISEMENT

„N-am de ce să mă ascund. N-am făcut un meci bun. Sunt conștient că n-a fost ce trebuie. Nu-s omul care să nu-și asume. Sper ca data viitoare să dovedesc că a fost doar o zi mai proastă, că nu acela e Man. Ci că sunt un jucător serios, care atunci când intră pe teren își ajută echipa”, a adăugat golgheterul campionatului.

  • 6 selecții și un 1 gol are Dennis Man pentru naționala de seniori a României.

Cum a ratat Man un transfer în Rusia

La final de 2020, Dennis Man este cel mai bine cotat fotbalist din campionatul României (6,5 milioane de euro) și e pe lista mai multor cluburi din străinătate. Recent, atacantul liderului din Liga 1 a ratat transferul la o echipă din Rusia pentru un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Krasnodar e echipa care a vrut să îl cumpere pe Man. Oficialii ruși au oferit șase milioane de euro, bani care urmau să intre direct în conturile roș-albaștrilor, suma finală de transfer putând ajunge la 11 milioane de euro, conform clauzelor din contract. Gigi Becali nu a fost însă de acord, omul de afaceri dorind 12 milioane de euro în schimbul fotbalistului în vârstă de 22 de ani.

  • Dennis Man mai are contract cu FCSB până în vara lui 2024.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,68 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT