Fotbal intern

Dennis Man s-a înțeles cu Parma! Gigi Becali anunță lovitura: “Are duminică meci în Serie A”

27.01.2021 | 20:43
Dennis Man sa inteles cu Parma Gigi Becali anunta lovitura Are duminica meci in Serie A
ADVERTISEMENT

Dennis Man pleacă de la FCSB și semnează cu Parma, formație pentru care ar urma să debuteze chiar în acest weekend. Anunțul a fost făcut de Gigi Becali, care a lăsat de înțeles că a renunțat la garanția bancară pe care le-o cerea italienilor.


UPDATE, 27 ianuarie, ora 20:38 / Fabrizio Romano, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Italia, scrie şi el despre iminentul transfer al lui Dennis Man la Parma. Un alt tânăr de mare perspectivă ar putea ajunge pe Ennio Tardini. Parma a făcut o ofertă pentru a-l împrumuta pe Joshua Zirkzee, 19 ani, de la Bayern Munchen, cu o opţiune de cumpărare de 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ştirea iniţială, 27 ianuarie, ora 20:01 / FCSB va încasa 12 milioane de euro pentru Dennis Man, dar suma poate crește chiar până la 15 milioane, în funcție de unele bonusuri de perfomanță. Duminică, Man ar putea juca pentru Parma în partida cu Napoli.

”Da, domnul Man are meci duminică pentru Parma”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport. Fotbalistul va semna un contract valabil pe cinci ani.

ADVERTISEMENT

Dennis Man semnează un contract pe cinci ani cu Parma. Va încasa 100.000 de euro pe lună până în 2026

Într-un interviu oferit exclusiv pentru FANATIK.RO, Ioan Becali a anunțat ce salariu va avea Dennis Man la Parma, acolo unde va fi coleg cu Valentin Mihăilă.

“Au acceptat din prima, salariu de 1,2 milioane de euro pe sezon pentru Man, contract pe cinci ani! Adică 100.000 de euro lunar, până în 2026! În total, 6 milioane de euro net pentru băiat”, a spus Giovani Becali pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali face un profit uriaş, dar şansele FCSB de a câştiga titlul în acest sezon scad considerabil. Man este golgheterul echipei, cu 14 reuşite în acest sezon. Următorul meci pentru FCSB este sâmbătă, împotriva ultimei clasate, Poli Iaşi.

“Man nu va avea probleme de adaptare la Parma, dacă își va păstra aceeași personalitate, la fel ca și Mihăilă, care trebuie să facă exact ce face el cel mai bine.

ADVERTISEMENT

Ambii au viteză, sunt de perspectivă și s-au plătit sume mari de bani pe ei, tocmai pentru că se așteaptă lucruri mari din partea lor”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru sursa citată.

Dennis Man are şase selecţii pentru echipa naţională a României şi a marcat un gol până acum. Dacă va juca la Parma, va ajunge cu siguranţă indispensabil pentru selecţionerul Mirel Rădoi.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 2,10 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: