Fotbal intern

Dennis Man, sfătuit să refuze Italia! Unde îl vede transferat un fost fotbalist al FCSB

18.01.2021 | 11:32
Dennis Man sfatuit sa refuze Italia Unde il vede transferat un fost fotbalist al FCSB
ADVERTISEMENT

Omul momentului în Liga 1, Denis Man, este pe lista mai multor echipe din Italia. Însă, fostul fundaș al FCSB, Geraldo Alves îl sfătuiește să aleagă Spania, în detrimentul Seriei A.

Fratele lui Geraldo, Bruno Alves, evoluează la penultima clasată în Serie A și spune că echipa traversează un moment extrem de dificil care ar îngreuna adaptarea golgheterului din Liga 1. „Au schimbat antrenorul, au mulți jucători accidentați. Nu știu cât de bine ar fi să plece acum la o echipă precum Parma”, a declarat Geraldo pentru GSP Live.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al FCSB a adăugat că, în opinia lui, jucătorii români s-ar plia mult mai ușor într-un campionat precum cel din Spania, în care fotbaliștii tehnici au posibilitaea să se exprime liber pe teren, spre deosebire de Serie A unde fotbalul este extrem de tacticizat.

Gigi Becali are pe masă o ofertă de 12 milioane de euro pentru Dennis Man

Man traversează cea mai fastă perioadă a carierei, iar evoluțiile foarte bune ale mijlocașului de 22 de ani au atras deja privirile mai multor cluburi din campionatele puternice ale Europei. Recent, FANATIK a anunţat în exclusivitate că are pe masa o ofertă de 12 milioane de euro, din Italia, pentru Denis Man.

ADVERTISEMENT

Geraldo Alves crede că în acest moment suma de transfer este mai puțin importantă și că Man ar trebui să aleagă o echipă unde să aibă libertatea să-și etaleze calitățile tehnice.

„Nu putem spune dacă valorează cât spune Gigi Becali. Important e ca un conducător sau un antrenor să se îndrăgostească de el și să spună că îl place foarte mult pe jucător și că are nevoie de el. În Italia e greu să găsești antrenori care să te lase să joci. Doar Atalanta joacă un fotbal diferit față de celelalte echipe din Italia”, a mai spus Geraldo, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, cel mai valoros jucător din Liga 1

Denis Man este în acest moment cel mai valoros jucător din Liga 1, cota sa de piață, pe site-urile de specialitate, ridicându-se la 6,5 milioane de euro. În actualul campionat, atacantul a evoluat în 15 partide și a marcat 13 goluri.

Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, susține că în ultimele luni a primit numeroase oferte pentru Man, însă niciuna nu acoperă, deocamdată, pretențiile latifundiarului. Becali a spus în mai multe rânduri că nu-i va da drumul jucătorului dacă nu va primi cel puțin 14 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Denis Man a fost achiziționat de FCSB, în 2016, de la UTA. A adunat în tricoul roș-albastru 111 meciuri, numai în Liga 1, și a marcat 40 de goluri. În 2018 a debuta în echipa națională de seniori a României și are în total 6 selecții.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 1,90 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: