Dezvăluirile lui Dennis Man: "Trăiesc visul oricărui fotbalist!"

Dennis Man, FCSB, Serie A

Evoluţiile lui Dennis Man l-au adus în atenţia unor echipe din Serie A în această iarnă. Declaraţiile fotbalistului despre saltul profesional

FCSB a încheiat stagiul din Spania cu o victorie în amicalul contra croaţilor de la Osijek, scor 2-0. La finalul acestuia, Dennis Man, unul din cei mai apreciaţi fotbalişti ai roş-albaştrilor în stagiunea de toamnă, a vorbit despre obiectivele echipei în acets sezon. 

”Suntem foarte pregătiţi pentru reluarea sezonului, de aceea ne-am antrenat astea două săptămâni şi mergem concentraţi la Mediaş. Va urma o perioadă foarte grea şi noi nu mai avem voie să facem paşi greşiţi pentru a ne îndeplini obiectivul, aşa că trebuie să tratăm meciul cu seriozitate maximă”, a spus Man. 

Dennis Man: "De la liga a doua la primăvara europeană"

Fotbalistul a fost transferat de FCSB în urmă cu două sezoane, de la UTA, din liga a doua din România. Man a avut probleme în primul sezon la FCSB, el nefiind introdus decât de puţine ori pe teren din cauza unei clauze din contract, care îl făcea pe Gigi Becali să plătescă 100.000 de euro către UTA dacă îl folosea un număr de meciuri. 

”Acum doi ani jucam în liga a doua şi acum am ajuns să evoluez în primăvara europeană. Este un vis pentru mine care s-a transformat în realitate, un vis pe care orice jucător şi-l doreşte îndeplinit. Am citit ca sunt dorit în Serie A, dar eu mă concentrez pe ce am de făcut aici”, a fost declaraţia lui Man.