Fotbal intern

Dennis Man și Dan Nistor, convocați la națională pentru meciurile cu Suedia și Feroe! Grozav e out, Răzvan Marin are entorsă

18.03.2019 | 15:21
Dennis Man si Dan Nistor convocati la nationala pentru meciurile cu Suedia si Feroe Grozav e out Razvan Marin are entorsa

Jucătorii Dennis Man și Dan Nistor au fost convocați de urgență de selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, pentru meciurile cu reprezentativele Suediei și Insulelor Feroe, primele din campania de calificare la Campionatul European din 2020. ”Tricolorii” s-au reunit duminică la Mogoșoaia, dar tehnicianul român are mari probleme de lot din cauza accidentărilor.

Dennis Man și Dan Nistor, convocați la națională pentru meciurile cu Suedia și Feroe

Ultimele probleme apărute l-au făcut pe Cosmin Contra să-i aducă la națională pe fotbaliștii Dennis Man și Dan Nistor, conform anunțului făcut pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. Mijlocașul de la FCSB, care se afla în lotul reprezentativei de tineret, îl va înlocui la seniori pe Gheorghe Grozav, accidentat la ultimul meci jucat pentru Kisvarda în campionatul Ungariei.

În urma investigațiilor efectuate de staful medical al echipei naționale s-a constatat că Gheorghe Grozav a suferit o leziune fibrilară la nivelul mușchilor adductori ai coapsei stângi. Astfel, el nu va fi apt pentru meciurile cu Suedia și Insulele Feroe, dar va rămâne totuși în cantonamentul primei reprezentative pentru continuarea tratamentului până la deplasarea echipei la Stockholm.

Gheorghe Grozav în tricoul echipei naționale a României
Gheorghe Grozav în tricoul echipei naționale a României

Și Paul Anton are probleme medicale

De asemenea, întrucât jucătorii Răzvan Marin și Paul Anton acuză unele probleme medicale, Cosmin Contra a decis să-l cheme la lot și pe mijlocașul formației Dinamo București, Dan Nistor. FANATIK.RO a aflat că fotbalistul echipei Standard Liege, Răzvan Marin, a suferit o entorsă, dar nu este vorba de nimic grav. Cu toate acestea, selecționerul a decis să-și ia măsuri de siguranță și la adus pe căpitanul ”câinilor”.

”Tricolorii” s-au reunit și au efectuat primul antrenament duminică, în vederea debutului în preliminariile Campionatului European din 2020. Din lotul convocat ințial, Cosmin Contra i-a mai pierdut accidentați pe Vlad Chiricheș și George Țucudean. Nici Suedia nu stă mai bine la acest capitol, selecționerul Janne Andersson fiind nevoit să renunțe la fundașii centrali Victor Nilsson Lindelof și Pontus Jansson.