Dennis Man și Florin Tănase, probleme la coapsă. Informații de ultimă oră de la FCSB. Exclusiv

EXCLUSIV FANATIK
Cosmin Crăciun   
în FCSB
23/11/2020, 23:39
Dennis Man și Florin Tănase, probleme la coapsă. Informații de ultimă oră de la FCSB. Exclusiv EXCLUSIV FANATIK
Dennis Man s-a accidentat în Gaz Metan - FCSB. Atacantul a fost schimbat în minutul 26. Sursa foto: SportPictures.eu

Dennis Man, atacantul FCSB-ului, a fost schimbat după doar 26 de minute în partida disputată de roș-albaștri la Mediaș. Man a acuzat o accidentare, la fel și căpitanul Tănase.

UPDATE, 23 noiembrie, ora 23:45 / FANATIK a aflat că Dennis Man a simțit înțepături în zona din spate a coapsei drepte, în vreme ce căpitanul FCSB, Florin Tănase, a acuzat aceleași probleme, doar că la piciorul stâng. Toni Petrea i-a schimbat mai mult preventiv, de teama unor accidentări grave. Ambii se simt bine și nu au dureri, însă vor fi mâine supuși câte unui RMN pentru ca staff-ul medical al roș-albaștrilor să se asigure că problemele nu sunt serioase.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 23 noiembrie, ora 22:35

Man a acuzat dureri în zona femurului drept și a părăsit terenul, sub privirile îngrijorate ale colegilor săi, dar și ale antrenorului roș-albaștrilor.

În minutul 67, a părăsit terenul și căpitanul Florin Tănase tot accidentat. El a ieșit nervos și a plecat direct la vestiare, semn că accidentarea sa ar putea fi serioasă.

Dennis Man s-a accidentat în Gaz Metan – FCSB. Atacantul a fost schimbat în minutul 26

Atacantul Dennis Man s-a accidentat pe parcursul primei reprize a duelului dintre Gaz Metan Mediaș și FCSB, iar Toni Petrea nu a ezitat și l-a schimbat după doar 26 de minute.

Dennis Man s-a prăbușit pe teren după ce s-a ciocnit cu doi adversari de la Gaz Metan. Fostul atacant de la UTA Arad a încercat o pătrundere spre poarta adversă, dar a fost placat de doi apărători adverși.

După trei minute de îngrijiri medicale, Man nu și-a revenit complet, iar antrenorul Toni Petrea a preferat să îl schimbe și l-a introdus în locul său pe Sergiu Buș. Este foarte posibil ca măsura lui Petrea să fie una de precauție.

S-a lovit și Florin Tănase

Înaintea partidei de la Mediaș, tehnicianul Toni Petrea a anunțat că pentru FCSB urmează un program foarte dificil și că aglomerația de meciuri s-ar putea dovedi o provocare importantă pentru liderul la zi al Ligii 1.

Pe lângă Dennis Man, s-a accidentat și Florin Tănase. Căpitanul echipei a acuzat și el dureri, iar în minutul 67 a fost schimbat cu tânărul Octavian Popescu.

Tănase a ieșit nervos de pe teren și și-a aruncat mănușile înainte de a merge direct la vestiare. Este posibil ca accidentarea lui să fie una mai gravă decât cea a lui Dennis Man.


  • (P) Cota BETANO pentru Gloria Buzău – FCSB: 1,36 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×