Fotbal intern

Dennis Man și Florinel Coman, ceruți de fanii unei mari echipe: ”Îi vrem”

25.01.2021 | 11:15
Dennis Man si Florinel Coman ceruti de fanii unei mari echipe Ii vrem
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei FCSB, Dennis Man și Florinel Coman, sunt ceruți de fanii unei mari echipe, ei fiind considerați la acest moment doi dintre cei mai buni tineri ai Europei.

La finalul anului trecut, FANATIK a anunțat în exclusivitate că Gigi Becali a primit o ofertă de la Fenerbahce pentru transferul lui Man, dar a refuzat fiind nemulțumit de condițiile financiare ale turcilor.

ADVERTISEMENT

Și Coman este un nume interesant pe piația transferurilor, iar impresarul Giovanni Becali a dezvăluit în vară, în exclusivitate pentru FANATIK, că l-a propus la Crystal Palace.

Fanii lui Celtic Glasgow cer transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman

Dezamăgiți de faptul că pot pierde titlul în fața marii rivale Glasgow Rangers după 10 ani de dominație, fanii lui Celtic Glasgow le cer conducătorilor clubului să facă transferuri importante, iar pe lista lor se află și cei doi jucători de la FCSB, Dennis Man și Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a spus întotdeauna că nu va accepta să-și lase vedetele să plece pe bani puțini, iar Man și Coman sunt cotați la acest moment de finanțatorul roș-albaștrilor la 15 milioane de euro fiecare.

Pe contul de Twitter al suporterilor lui Celtic Glasgow, aceștia au întocmit o listă cu 11 jucători pe care își doresc să-i vadă transferați. Pentru posturile de mijlocași laterali apar cei doit fotbaliști de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Îl vrem pe Man. 17 meciuri, 14 goluri și 6 pase decisive are jucătorul de 22 de ani pentru FCSB, în acest sezon de Liga 1. Man ne-a atras atenția încă din sezonul trecut și suntem șocați că nu l-a luat nimeni până acum. Ce transfer ar fi”, au scris fanii lui Celtic.

”Coman are 22 de ani, a evoluat întreaga carieră în România și acum se gândește să-l urmeze pe compatriotul său Ianis Hagi la Glasgow… dar la verzi. În 120 de meciuri pentru FCSB, el a fost implicat direct în 66 de goluri”, au notat suporterii lui Celtic.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, fostul internațional Ilie Dumitrescu a spus că este aproape imposibil ca fotbaliștii de la FCSB să plece pe sumele pe care le cere Gigi Becali, deoarece aceștia nu au performanțe internaționale.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,95 este cota pentru „1x”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT