Fotbal intern

Dennis Man și Florinel Coman, propuși pentru Lazio: „Sunt tehnici și rapizi. Ar face față”

24.03.2020 | 10:22
Dennis Man si Florinel Coman propusi pentru Lazio Sunt tehnici si rapizi Ar face fata
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a declarat că Dennis Man și Florinel Coman, doi dintre cei mai importanți jucători de la FCSB în acest sezon, ar putea fi variante pentru Lazio, locul doi în Serie A, la un punct de liderul Juventus.

Cristiano Bergodi, propuneri pentru Lazio

Înainte să își facă un nume în fotbalul românesc, datorită carierei de antrenor, Cristiano Bergodi s-a remarcat, ca fundaș, în Italia. Fostul tehnician de la Voluntari a evoluat pentru Lazio timp de șapte ani, în perioada 1989 – 1996, iar acum a propus doi fotbaliști din România pentru echipa lui Simone Inzaghi.

ADVERTISEMENT

Dennis Man și Florinel Coman sunt considerați de Bergodi cei mai promițători jucători din fotbalul românesc și, în viziunea tehnicianului italian, ar putea face față la Lazio, formație aflată pe locul secund în Serie A, la un punct de Juventus după 26 etape.

Îmi place foarte mult Dennis Man, născut în 1998, de la FCSB. Este rapid, tehnic, ar putea face față la Lazio. Florinel Coman este, de asemenea, un jucător foarte promițător, un jucător interesant. 

ADVERTISEMENT

Joacă de cele mai multe ori în bandă, creează spații extraordinar. Adevărul este că CFR Cluj este, în acest moment, cea mai puternică echipă din România, dar cei mai promițători tineri fotbaliști sunt la FCSB”, a declarat Cristiano Bergodi în Gazzeta dello Sport.

  • 21 de goluri au marcat, împreună, Dennis Man și Florinel Coman în acest sezon

„Mă așteptam ca CFR să treacă de Lazio”

În acest sezon, CFR Cluj a jucat de două ori cu Lazio, în grupele Europa League, fiecare echipă reușind să câștige meciul de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi recunoaște că se aștepta ca CFR să reușească să fie în fața echipei lui Simone Inzaghi în grupele competiției europene, considerând că Lazio s-a concentrat pe Serie A.

Mă așteptam ca CFR Cluj să treacă de Lazio. În acele momente, CFR a meritat să iasă din grupa de Europa League. Nu știu dacă Lazio, poate ca strategie, a subestimat competiția europeană, dar de la acei pași greșiți echipa a crescut enorm.

ADVERTISEMENT

E o plăcere să urmărești echipa lui Simone Inzaghi, joacă un fotbal excepțional, ar trebui să fie o sursă de inspirație pentru mulți”, consideră antrenorul italian.

ADVERTISEMENT