Fotbal intern

Dennis Man și Olimpiu Moruțan, din nou la antrenamente lui FCSB! Bălgrădean va fi apt pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

07.09.2019 | 18:36
Dennis Man si Olimpiu Morutan din nou la antrenamente lui FCSB Balgradean va fi apt pentru derbyul cu Universitatea Craiova

Jucătorii Dennis Man și Olimpiu Moruțan au revenit la antrenamentele echipei FCSB, după accidentările care i-au ținut departe de teren în ultima perioadă. Vicecampioana din Casa Pariurilor Liga 1 a avut mari probleme din punct de vedere medical în startul acestui sezon, mai mulți fotbaliști fiind indisponibili din cauza unor accidentări.

Dennis Man și Olimpiu Moruțan, din nou la antrenamente lui FCSB

Directorul sportiv al clubului FCSB, Narcis Răducan, a anunțat că jucătorii Dennis Man și Olimpiu Moruțan au revenit la antrenamentele conduse de tehnicianul Bogdan Argeș Vintilă: ”Moruţan, de săptămâna aceasta face antrenamente normale. De luni începând, face normal şi Dennis Man. Sunt ceva probleme cu Florin Tănase, dar sper să nu fie serioase”.

”Cu Bălgrădean încă mai avem ceva emoţii, dar doctorul ne-a dat asigurări că va fi în poartă la meciul cu Universitatea Craiova. Mai rămâne Nedelcu să intre la sfârşitul acestei luni. Singurele accidentări mai de durată rămân ale lui Lucian Filip şi Alexandru Stan”, a mai spus Narcis Răducan, conform Telekom Sport.

Dragoș Nedelcu sărbătorește golul marcat în meciul FCSB – Hermannstadt

FCSB revine pe Arena Națională

FCSB se pregătește pentru partida cu Universitatea Craiova, care se va disputa duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco. Întâlnirea din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1 va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. La antrenamentele ”roș-albaștrilor” au apărut doi jucători noi, fundașul Cristi Manea și atacantul Juvel Tsoumou.

Începând din runda a zecea din Casa Pariurilor Liga 1, în care FCSB va întâlni pe teren propriu formația CFR Cluj, formația finanțată de Gigi Becali va reveni pe Arena Națională. ”Roș-albaștrii” au jucat meciurile din acest start de sezon la Pitești (în campionat) și la Giurgiu (în cupele europene), deoarece pe cel mai mare stadion al țării au avut loc concertele susținute de Ed Sheeran și Metallica.