Fotbal international

Dennis Man și Valentin Mihăilă au cucerit Italia: ”Două diamante neșlefuite”

12.04.2021 | 19:23
Dennis Man si Valentin Mihaila au cucerit Italia Doua diamante neslefuite
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă, au cucerit Italia cu prestațiile avute în acest an, cei doi fiind considerați cele mai bun transferuri făcute de la preluarea clubului de Kyle Krause.

Deși cei doi români au evoluții foarte bune, formația lui Roberto D’Aversa are șanse tot mai mici să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Jocul bun arătat de cei doi români i-a convins pe jurnaliștii italieni că Parma a făcut investiții bune cu ei și a scris că aceștia reprezintă ”rezerva de aur” a parmegianilor.

Presa din Italia îi ridică în slăvi pe Valentin Mihăilă și Dennis Man

Presa din Italia continuă cu laudele la adresa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, site-ul riservadilusso.it acordându-le un amplu material cu tiltul ”Pot fi Mihăilă și Man salvatorii Parmei?” și în care se analizează prestațiile celor doi.

ADVERTISEMENT

”Mihăilă este o aripă stângă cu viteză fantastică și cu tehnică excelentă cu mingea la picior. Jocul său electrizant îl face să nu fie mereu lucid în decizii. Când este în formă, este un coșmar pentru orice apărare.

Nu are un dribling ieșit din comun, de aceea are nevoie de spații pentru a-și pune în valoare viteza și șutul, așa cum s-a întâmplat recent la meciul naționalei României cu Macedonia de Nord”, au scris italienii despre fostul atacantul al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Man și Mihăilă sunt văzuți în Serie A chiar și dacă Parma retrogradează

”Lui Dennis Man îi place driblingul, pentru el fotbalul înseamnă fente, schimbări bruște de direcție și depășiri subtile în confruntarea față în față cu adversarul. Are cifre excelente, cel mai mare procentaj de șuturi la poartă pe meci, 2,5 tentative, dar și de driblinguri reușite în 90 de minute.

I-a luat locul lui Kulusevski în angrenajul echipei și face legătura între linia de mijloc și atac. Nu e extraordinar de rapid, nu rupe iarba ca Mihăilă, dar are mai multe soluții în ultimii metri.

ADVERTISEMENT

Mihăilă și Man sunt două diamante neșlefuite care au ghinionul ca Parma să mizeze pe ei într-un sezon dezastruos. Viitorul lor va depinde de ceea ce se va întâmpla cu echipa, mai ales dacă va retrograda. E greu de prezis ce se va întâmpla, dar ar fi păcat ca ei să nu rămână pe prima scenă și în sezonul viitor și să joace titulari la o formație din Serie A”, a mai notat sursa citată.

ADVERTISEMENT