Sport

Dennis Man și Valentin Mihăilă au impresionat în prima victorie a Parmei din acest sezon. Notele primite de cei doi internaționali

Veste bună pentru Edi Iordănescu în perspectiva meciurilor din Liga Națiunilor din luna septembrie. Dennis Man și Valentin Mihăilă au debutat cu dreptul la Parma.
08.08.2022 | 12:10
Dennis Man si Valentin Mihaila au impresionat in prima victorie a Parmei din acest sezon Notele primite de cei doi internationali
Dennis Man și Valentin Mihăilă au impresionat în prima victorie a Parmei din acest sezon. Notele primite de cei doi internaționali. FOTO: Facebook @parmacalcio1913
ADVERTISEMENT

Parma s-a calificat în turul 3 din Cupa Italiei. Echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă au învins cu 2-0 în deplasarea de la Salernitana, formație care a terminat pe locul 17 în Serie A. Ambii internaționali au făcut parte din primul „11” ales de Fabbio Pechia.

Note bune pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă după Salernitana – Parma 0-2

Fostul fotbalist al „Științei” a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Mihăilă a reușit chiar să marcheze un gol, în minutul 74. Cealaltă reușită i-a aparținut lui Drissa Camara, în minutul 59.

ADVERTISEMENT

Prestațiile avute de Man și Mihăilă au fost puse sub lupă de jurnaliștii de la Parma Live, care au avut cuvinte de laude pentru cei doi atacanți români.

Cel mai scump transfer din istoria campionatului României a fost apreciat pentru determinarea și angajamentul de care a dat dovadă în partida de la Salernitana. Din acest motiv, Dennis Man a primit nota 6.

ADVERTISEMENT

„A ieșit în evidență datorită capacității sale de efort, nu dă niciodată înapoi în dueluri. Își pierde uneori luciditatea și asta s-a văzut și cu Salernitana, când a ratat o șansă bună”, au scris cei de la Parma Live.

Aflat pe lista marcatorilor, Valentin Mihăilă a obținut o notă mai bună. Fostul jucător al Universității Craiova a primit 6,5 din partea jurnaliștilor italieni.

ADVERTISEMENT

„Sentimentul este că acest sezon va fi unul în care fazele ofensive se vor baza în mare parte pe inspirația sa. După o primă repriză slabă, a reușit un gol excelent în partea a doua”, l-au caracterizat italienii pe Mihăilă.

Vineri, 12 august, cei doi internaționali români vor avea ocazia să strălucească și în Serie B. De la ora 21:45, Parma are meci în runda inaugurală pe „Stadio Ennio Tardini”, cu Bari.

ADVERTISEMENT

În cazul în care vor continua evoluțiile bune în tricoul „cruciaților”, Dennis Man și Valentin Mihăilă au toate șansele să se regăsească printre convocații lui Edi Iordănescu pentru ultimele meciuri din Liga Națiunilor. România va juca pe 23 septembrie în Finlanda și pe 26 septembrie, acasă, cu Bosnia & Herțegovina.

ADVERTISEMENT