Fotbal international

Dennis Man și Valentin Mihăilă, critici aspre în presa din Italia: „E nevoie de altceva”

08.02.2021 | 12:16
Dennis Man si Valentin Mihaila critici aspre in presa din Italia E nevoie de altceva
ADVERTISEMENT

Dennis Man și Valentin Mihăilă au evoluat o repriză în eșecul înregistrat de Parma pe teren propriu, scor 0-3 în fața celor de la Bologna. Ziariștii italieni i-au criticat cu diritate pe cei doi.

Valentin Mihăilă a fost aproape să marcheze golul de 1-2 pentru echipa sa, însă a tras peste poartă. În timp ce Dennis Man, fosta „perlă” a lui Gigi Becali a avut o evoluție ștearsă.

ADVERTISEMENT

Parma rămâne pe poziție retrogradabilă, fiind clasată pe locul 19, cu doar 13 puncte adunate în 21 de etape. Doar Crotone, cu 12 puncte, stă mai prost decât trupa gialoblu.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, critici aspre în presa din Italia după Parma – Bologna 0-3

În vârstă de 22 de ani, Dennis Man a fost protagonistul celui mai spectaculos al iernii în Serie A. Fostul vârf al celor de la FCSB și fost golgheter al Ligii 1, Man a fost transferat de Parma pentru 13 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

La fel ca Man, și fostul jucător al Univeersității Craiova, Valentin Mihăilă, s-a transferat la Parma. În vârstă de 22 de ani, acesta a ajuns pe Ennio Tardini încă din prima parte a sezonului. El a semnat în octombrie cu italienii.

Atât Dennis Man, cât și Valentin Mihăilă, au jucat o repriză în ultima partidă pe care Parma a disputat-o în Serie A și ambii au dezamăgit crunt, în opinia jurnaliștilor din țara peninsulară.

ADVERTISEMENT

„Pe Dennis Man nu îl ajută prea mult câteva fente și două pase reușite, în timp ce Valentin Mihăilă a avut ocazia să facă 2-1, dar este vinovat pentru că a tras prea sus. După intrarea lui Man în locul lui Bani, la pauză, Parma a trecut la 4-3-3 dar degeaba.

Jocul nu a arătat mai bine, nici când au intrat celelalte două așa-zise bijuterii aduse în ultimele luni, Zirkzee și Valentin Mihăilă. Bologna a scpăat de ei cu ușurință, ca și cum ar fi fost niște țânțari mici, enervanți.

ADVERTISEMENT

Ratarea lui Mihăilă singur cu portarul, din minutul 88, a lăsat să se vadă că abordarea Parmei va fi cea corectă pentru viitor, dar în prezent este nevoie de cu totul altceva”, notează Gazzetta Dello Sport.

Pentru românii de la Parma, urmează în data de 15 februarie duelul cu Verona, din deplasare. Verona este o echipă aflată și ea într-o formă destul de slabă și vine după două înfrângeri consecutive, cu AS Roma și Udinese, ambele în deplasare.

 

 

ADVERTISEMENT