Sport

Dennis Man și Valentin Mihăilă, prestație dezamăgitoare în Reggina – Parma 2-1. Ce au scris jurnaliștii italieni: „Inutili”

Etapa a 9-a din Serie B a fost cu ghinion pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Parma a pierdut la Reggina, scor 1-2, iar cei doi români au avut o prestație slabă.
25.10.2021 | 10:59
Dennis Man si Valentin Mihaila prestatie dezamagitoare in Reggina  Parma 21 Ce au scris jurnalistii italieni Inutili
ADVERTISEMENT

La cum arată în momentul de față, Parma are șanse mici să revină sezonul viitor în Serie A. Fotbaliștii lui Enzo Maresca au ajuns la șase meciuri consecutive fără succes în a doua ligă italiană.

Galben-albaștrii au fost victimele celor de la Reggina, care i-au învins cu 2-1. Pentru gazde au punctat Jeremy Mendez (14) și Andrey Galabinov (72-pen.), în timp golul de onoare al oaspeților a fost înscris de Franco Vazquez (82).

ADVERTISEMENT

Man și Mihăilă nu au prins pe teren finalul de meci. Primul a fost înlocuit în minutul 66, fostul fotbalist al Universității Craiova fiind schimbat cu 12 minute înainte de ultimul fluier. Cei doi internaționali români au primit critici din partea jurnaliștilor italieni.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au primit note mici în Reggina – Parma 2-1

Dennis Man a primit nota 4,5 din partea celor de la ParmaLive, care i-a caracterizat scurt prestația: „A fost nervos și egoist. Inutil”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a fost notat cu 5: „Mai puțin nervos decât Man, dar la fel de inutil. Un meci în care a încercat să se desprindă și să șuteze. Atât” , a scris presa din Peninsulă.

Singuri care au luat note mai bune dintre fotbaliștii Parmei au fost portarul Gianluigi Buffon și marcatorul golului, Franco Vazquez. Ambii au fost notați cu 6.

ADVERTISEMENT

Debut catastrofal de sezon pentru Parma. Mihăilă ar putea pleca în Bundesliga sau Premier League

Ca urmare a acestui rezultat, Parma este mai aproape de retrogradarea în Serie C, decât de promovarea în primul eșalon. Echipa la care evoluează cei doi români este pe locul 15, cu 10 puncte, cu trei mai multe de zona care duce direct în liga a treia.

Valentin Mihăilă ar putea să nu prindă totuși următorul sezon pe Ennio Tardini. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani este deja în atenția unor cluburi importante din Bundesliga, iar acum a intrat și pe radarul lui Watford, noua echipă a lui Claudio Ranieri.

ADVERTISEMENT

Conform Serie B News, Mihăilă s-a aflat sub atenta supraveghere a lui Ranieri încă din sezonul trecut, atunci când italianul o pregătea pe Sampdoria.

Fostul jucător al Craiovei nu va putea fi însă luat ușor de pe Ennio Tardini. Mihăilă mai are contract cu Parma până în vara lui 2025, iar site-ul transfermarkt.com îl cotează la suma de 8,5 milioane de euro.

Opt meciuri a jucat Valentin Mihăilă în acest sezon de Serie B, reușind să înscrie de două ori. Două goluri a marcat și Dennis Man în al doilea eșalon, dar în șase partide jucate pentru Parma.

ADVERTISEMENT