Fotbal international

Dennis Man și Vali Mihăilă, încurajați de un fost jucător al lui PSG: ”Pot deveni fotbaliști importanți în Serie A”

21.02.2021 | 13:01
Dennis Man si Vali Mihaila incurajati de un fost jucator al lui PSG Pot deveni fotbalisti importanti in Serie A
ADVERTISEMENT

Cei doi români din lotul Parmei încă nu s-au impus în echipa gialloblu, dar au calitățile necesare pentru a performa în Serie A. O spune Hervin Ongenda, fotbalist crescut de PSG.

Hervin Ongenda a fost vreme de cinci ani sub contract cu PSG (între 2012 și 2017) și a bifat și o jumătate de sezon în Italia, la Chievo Verona.

ADVERTISEMENT

Atacantul celor de la FC Botoșani a fost chestionat cu privire la șansele ca Valentin Mihăilă și Dennis Man să se impună în campionatul din Peninsulă. Ongenda a lăudat calitățile celor doi.

Dennis Man și Vali Mihăilă, încurajați de un fost jucător al lui PSG: ”Dacă fac asta vor ajunge fotbaliști importanți”

Valentin Mihăilă și Dennis Man au costat clubul din Parma 21,5 milioane de euro, dar cei doi români nu și-au câștigat, încă, locul de titulari în echipa lui Roberto D’Aversa.

ADVERTISEMENT

”Au foarte multă calitate, dar este dificil să joci în Italia. Au nevoie de puțin timp pentru a înțelege ritmul echipei, ritmul campionatului. 

Trebuie să devină mai puternici din punct de vedere fizic pentru a juca acolo, dar și mai disciplinați din punct de vedere tactic. Când vor face lucrurile astea vor avea reușite în Italia, vor fi jucători importanți”, a spus Ongenda la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Vali Mănăilă este titular în Parma – Udinese

Atacantul oltean a semnat cu Parma în octombrie anul trecut și pare că perioada de ”acomodare” s-a sfârșit. Fotbalistul este anunțat titular în duelul echipei sale cu Udinese.

De altfel, Mihăilă a fost lăudat de jurnaliștii din Italia după ultimul meci al Parmei, 1-2 la Verona. ”A fost sarea și piperul” au scris italienii și i-au acordat cea mai mare notă primită de un jucător al Parmei.

ADVERTISEMENT

Parma Today anunță, de asemenea, că Dennis Man va fi rezervă la meciul cu Udinese. Cel mai scump transfer din Liga 1 a prins minute în toate partidele de când a ajuns în Italia.

ADVERTISEMENT