Fotbal intern

Dennis Man și Vlad Chiricheș, desființați după acțiunea echipei naționale: „Arată ca o babă amorțită”

02.04.2021 | 16:16
Dennis Man si Vlad Chiriches desfiintati dupa actiunea echipei nationale Arata ca o baba amortita
Dennis Man si Vlad Chiriches, desfiintati dupa actiunea echipei nationale: „Arata ca o baba amortita”
ADVERTISEMENT

Dennis Man și Vlad Chiricheș au fost extrem de criticați după meciurile naționalei cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, de către un cunoscut om din fotbalul românesc care nu s-a ferit deloc să folosească cuvinte dure.

Fostul internațional, Ionel Ganea, l-a criticat de asemenea pe Vlad Chiricheș după meciul cu Macedonia de Nord, când i-a reproșat că nu comunică deloc cu fundașii, deși este căpitanul echipei și ar trebui să fie cel care coordonează apărarea.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru l-a criticat și el pe Dennis Man și l-a dat exemplu de așa nu, după ce și-a bătut joc de o șansă uriașă în meciul de la Ereven cu Armenia.

Adrian Porumboiu îi desființează pe Dennis Man și Vlad Chiriceș după evoluția de la echipa națională

Fostul arbitru internațional și finanțator al FC Vaslui nu a avut deloc milă cu Vlad Chiricheș și Dennis Man după înfrângerea rușinoasă din Armenia și a ieșit la atac: „Naționala României a pierdut la Erevan, dar nu este vina lui Mirel Rădoi. Nu avem calitate la jucătorii naționalei, degeaba vrea antrenorul”, a spus Porumboiu pentru Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Porumboiu consideră că lipsa de valoare pleacă de la căpitanul echipei naționale a României, Vlad Chiricheș, în timp ce Dennis Man în opinia sa e doar o păcăleală: „Păi Vlad Chiricheș arată ca o babă amorțită, în timp ce Dennis Man este îngrozit de faptul că el chiar crede că valorează 13 milioane de euro….Dar el, de fapt, nu face nici un milion!”, a fost discursul durului al omului de fotbal.

Adrian Porumboiu îi ia în continuare apărarea lui Mirel Rădoi și consideră că atacurile feroce la adresa selecționerului sunt de fapt îndreptate către președintele FRF, Răzvan Burleanu: „Nu e normal ca lumea să lovească în Răzvan Burleanu prin Mirel Rădoi. Președintele FRF are o grămadă de bube, trebuie criticat direct și la obiect”, a mai spus fostul finanțator al vasluienilor.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu îl susține clar și răspicat pe Mirel Rădoi: „Să-l lăsăm să își facă treaba în continuare!”

Adrian Porumboiu este unul dintre puținii susținători rămași ai selecționerului Mirel Rădoi și consideră că tânărul și neexperimentatul antrenor ar trebui lăsat să își ducă la bun sfârșit mandatul: „Ne-am dorit un fotbal ofensiv, un fotbal cum juca Barcelona, atunci ar trebui să-l lăsăm să își facă treaba în continuare. O să-mi atrag multe critici, dar eu așa cred”, a surprins fostul mare arbitru.

Porumboiu aduce aminte de momentul în care Mircea Sandu a plecat de la Federația Română de Fotbal și explică faptul că nu a fost îndepărtat, ci pur și simplu a renunțat la conducere, ceea ce Burleanu nu o să o facă niciodată: „Eu sunt realist: pe Burleanu nu-l scoți de acolo, de la FRF, nici cu Pentagonul. Mircea Sandu a plecat nesilit de nimeni, dacă nu voia să se dea la o parte, era și acum”, a concluzionat Adrian Porumboiu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi are un salariu deloc de neglijat la echipa națională a României, unde câștigă nu mai puțin de 20.000 de euro pe lună, adică 240.000 de euro pe an, la care se adaugă prime de calificare. Asta înseamnă că în cele patru minute în care Armenia a întors scorul de la 1-2 la 3-2, Mirel Rădoi a încasat 1200 de euro, cam cât câştigă un om de rând în două luni de muncă cu program de 8-9 ore pe zi.

ADVERTISEMENT