Carousel hot news

Promisiunea unui jucător: “Stilul lui Dică se va vedea în teren!”

Dennis Man Steaua - Craiova. Mijlocaşul celor de la FCSB a prefaţat partida cu Universitatea Craiova din etapa a treia a Ligii 1. Jucătorul pe care Nicolae Dică l-a introdus în teren pentru că...
29.07.2017 | 12:04
Promisiunea unui jucător:
ADVERTISEMENT

Dennis Man Steaua – Craiova. Mijlocaşul celor de la FCSB a prefaţat partida cu Universitatea Craiova din etapa a treia a Ligii 1. Jucătorul pe care Nicolae Dică l-a introdus în teren pentru că era obligat de regula U21 l-a impresionat pe Gigi Becali

Dennis Man a vorbit şi despre stilul de antrenament al lui Nicolae Dică, comparativ cu cel al lui Laurenţiu Reghecampf, plecat în Arabia Saudită, la Al Wahda.

“Returul va fi foarte disputat, dar am încredere că ne putem califica şi vom juca să facem un meci bun. Din punctul meu de vedere, nu ne-au surprins cu absolut nimic. Jocul a fost echilibrat, dacă eram mai atenţi puteam să marcăm. Ne aşteaptă un meci foarte greu la cehi. Cu Craiova este un meci important, trebuie să fim concentraţi şi să tratăm meciul cu seriozitate.

ADVERTISEMENT

Dennis Man Steaua – Craiova. “Stilul lui Nic, mai mult cu posesia!”

Nu ne-au afectat criticile, domnul Becali este patronul echipei şi este normal să ne critice. Ne vedem de treaba noastră şi trebuie să arătăm că suntem buni şi de aia suntem la Steaua. Ne va fi greu fără Budi, este un jucător excepţional. Mă bucur ca vorbit aşa despre mine, dar trebuie să rămân cu picioarele pe pământ.

Domnul Reghecampf avea antrenamente mai dure, mai fizice, dar stilul lui Nic este mai mult cu mingea, posesie. O să se vadă şi în teren că pasăm şi jucăm combinativ”, a spus Man.

ADVERTISEMENT

Partida FC Steaua Bucureşti – Universitatea Craiova se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri