Sport

Dennis Man, super-gol pentru Parma în derby-ul câștigat cu 2-0 pe terenul Bresciei. Video

Dennis Man a înscris golul cu care Parma a deschis scorul în derby-ul câștigat pe terenul Bresciei, 2-0, și a ajuns la patru reușite în 13 meciuri.
13.12.2022 | 00:08
Dennis Man supergol pentru Parma in derbyul castigat cu 20 pe terenul Bresciei Video
Dennis Man este la prima reușită la revenirea după accidentare și a patra în acest sezon. Foto: twitter/1913parmacalcio
ADVERTISEMENT

Parma n-a avut un start bun de stagiune, iar acum trebuie să recupereze pentru a prinde măcar locurile din semifinalele play-off-ului. Confruntarea cu Brescia, în deplasare, era extrem de importantă, fiind vorba de un adversar direct. Iar Dennis Man, care a trecut peste problemele medicale, titularizat, a reușit să deschidă scorul și drumul către succes al echipei sale.

Dennis Man, a patra reușită stagională în tricoul Parmei

Startul de partidă al lui Dennis Man le-a dat emoții fanilor Parmei. A făcut două faulturi tari într-un interval cu puțin peste 60 de secunde. Și primea cartonașul galben în minutul 13.

ADVERTISEMENT

Trei minute mai târziu însă, internaționalul român avea să iasă la rampă. Cu o reușită spectaculoasă. Lautaro Valenti a centrat excelent, pe jos, iar mingea a ajuns la Dennis Man.

Deși avea un adversar în față, acesta a șutat din prima, de la marginea careului. Mingea s-a pus perfect, iar portarul Lezzerini nu a avut nicio șansă să respingă.

ADVERTISEMENT

Peste 20 de minute avea să iasă din nou la rampă. Lansat de Bernabè, a luat o acțiune pe cont propriu, a depășit doi adversari, și după o cursă de 30 de metri, a șutat tare. Portarul advers era bătut, dar mingea a lovit bara!

În repriza secundă, în minutul 55, Man l-a faultat pe Mangraviti. O intervenție riscantă, în condițiile în care avea deja un cartonaș galben. Din fericire pentru el însă, n-a venit și al doilea.

ADVERTISEMENT

Însă, încet-încet, poate și sub spectrul eliminării, românul a preferat să fie mai puțin expansiv în joc. Și, după ce, în minutul 64, îl introdusese pe Bony, zece minute mai târziu, antrenorul Fabio Pecchia a decis să nu riște, și l-a scos pe Man din teren.

Simultan, și Bernabè i-a lăsat locul lui Woyo Coulibaly. O mutare care, ca și cea a introducerii lui Bony, avea să dea roade în finalul partidei. Căci, în minutul 90+5, Coulibaly a fost cu pasa decisivă, iar Bony cu reușita care a stabilit scorul final.

ADVERTISEMENT
Tags: