ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dennis Man, surprins de cât de mult cere Gigi Becali pe el: “E o sumă mare”

Autor: Sorin Dumitrescu | 31.12.2020 | 11:50
Dennis Man, surprins de cât de mult cere Gigi Becali pe el:
Dennis Man, surprins de cât de mult cere Gigi Becali pe el: "E o sumă mare". Sursa: sportpictures.ro

Dennis Man este unul dintre numele de jucători români categoric pregătite de export după excelentele evoluţii din anul care se încheie acum. Fostul arădean a reuşit să devină vioara întâi la echipa de club, FCSB şi totodată să aibă prestaţii apreciate la naţionala de tineret, iar ambele l-au propulsat, spre finalul anului, la naţionala mare.

ADVERTISEMENT

Dennis Man chiar a avut o contribuţie esenţială la succesele lui FCSB şi la faptul că după mai mulţi ani bucureştenii se află pe primul loc, rod al celui mai spectaculos şi mai ofensiv fotbal din Liga 1. Nu întâmplător FCSB are marcate mai multe goluri decât au reuşit împreună urmăritoarele Craiova şi CFR Cluj, iar Man a fost dirijorul de orchestră dar şi frecvent un excelent finalizator.

Era absolut firesc urmare a acestor prestaţii la nivel ridicat în mod constant ca tânărul jucător al FCSB să atragă atenţia şi cluburilor din străinătate. Problema este însă că patronul Gigi Becali i-a fixat un preţ cam dificil, dacă nu imposibil, mai ales în perioadă de pandemie, în care bugetele s-au subţiat chiar şi la cei mai bogaţi.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a fixat preţul de transfer lui Dennis Man la 15 milioane euro

Becali a spus că nu îi va drumul lui Dennis Man decât pentru 15 milioane de euro, după care a admis că se poate şi cu un milion mai puţin, iar în ultima vreme se spune că ar fi de acord să coboare ştacheta până la 12 milioane, dar nu mai jos. Însă chiar şi aşa tot este foarte mult pentru un jucător care provine din prima divizie a României.

Aceeaşi părere că se cer prea mulţi bani pentru plecarea sa o are chiar Dennis Man. Acesta consideră că nici perioada prin care trecem nu este una favorabilă transferurilor scumpe, dar spune că se concentrează doar pentru a fi cât mai bine pregătit la reluarea campionatului, în lupta la titlu cu Craiova şi CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Jucătorul preferă să se concentreze la fotbal

„Sunt imun la ce se scrie. La început mă deranja dacă se scria negativ, dacă se scria pozitiv eram fericit, acum sunt echilibrat. E o sumă mare cea de 15 milioane de euro avansată de Gigi Becali. Rămâne că eu să mă antrenez, să muncesc, când va fi momentul să plec… Toți să cadă de comun acord.

Șansele sunt egale la titlu cu Craiova și cu CFR. Suntem pe un drum bun, suntem pe locul 1 și sper să rămânem acolo și să luăm titlul. Sunt mulțumit. Nu mă gândeam că o să marchez așa mult până la sfârșitul turului”, a spus Man pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Ruşii de la Krasnodar au făcut ofertă concretă

Concret, ruşii de la Krasnodar, care au participat în premieră în grupele Champions League şi acum vor continua în 16-imile Europa League, au oferit 7 milioane de euro pentru jucătorul de 22 de ani de la FCSB, însă Gigi Becali nici nu a vrut să audă pentru a începe negocierile.

Perla FCSB este şi în atenţia cluburilor din Serie A, fiind apreciate mult calităţile tehnice ale jucătorului, driblingul în regim de viteză şi precizia şuturilor de la distanţă şi semidistanţă. Însă deocamdată, deşi şi presa peninsulară a scris de faptul că Man este în atenţie, nici un club nu a fost dezvăluit că ar fi făcut ofertă concretă.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 2,60 este cota pentru „1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!