Fotbal intern

Dennis Man, ținută de senzație în noaptea de Anul Nou! Perla FCSB-ului imită gangsterii dintr-un serial cunoscut

31.12.2018 | 19:33
Dennis Man tinuta de senzatie in noaptea de Anul Nou Perla FCSBului imita gangsterii dintrun serial cunoscut

Cel mai bine cotat jucător de la FCSB, Dennis Man, și-a ales o ținută de senzație pentru noaptea de Anul Nou. Fotbalistul pentru care finanțatorul Gigi Becali speră să încaseze 30 de milioane de euro a prezentat costumația de Revelion într-o postare făcută pe rețele de socializare.

Mai multe cluburi din Europa sunt interesate de transferul lui Dennis Man, iar fotbalistul se simte onorat pentru acest lucru: ”Sunt fericit că se vorbește despre mine, dar important este să rămân concentrat pe ce am de făcut. Dacă îmi voi face treaba cât mai bine, atunci probabil va veni și un transfer. Dar, dorința mea cea mai mare pentru anul viitor, 2019, este aceea de a câștiga campionatul cu Steaua”.

Dennis Man, ținută de senzație în noaptea de Anul Nou

Ținuta aleasă de Dennis Man pentru noaptea de Anul Nou a devenit virală pe rețelele de socializare, fotbalistul de la FCSB adunând într-o singură oră peste 600 de aprecieri. Mijlocașul ”roș-albaștrilor” s-a costumat precum personbajele din Peaky Blinders, unul dintre cele mai populare seriale. Filmul are ca idee principală aventurile unei familii de gangsteri din orașul englez Birmingham, din perioada anilor ’20.

Ținuta pe care a ales-o Dennis Man pentru noaptea de Revelion
Ținuta pe care a ales-o Dennis Man pentru noaptea de Revelion

Dennis Man, în vârstă de 20 de ani, este cel mai cotat fotbalist de la FCSB în acest moment, iar finanțatorul Gigi Becali îşi pune mari speranţe în el şi spune că va deveni cu siguranţă cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 Betano: “Am primit ofertă de la un impresar, acum patru ore. Mi-a zis «primești banii pe loc, imediat, 13 milioane pe Man». Am zis, «mulțumesc, nu!». Am zis că nu îl dau fără 30 de milioane de euro. Eu cred că voi lua 50. Dacă am o perlă, de ce să o vând ieftin?”.

Atacantul transferat de la UTA Arad este urmărit de echipe precum AS Roma, Anderlecht, Fenerbahce, Tottenham, Manchester United, iar Zenit Sankt Petersburg a făcut deja o ofertă de 13 milioane de euro refuzată însă de Gigi Becali.

Tags: