Fotbal intern

Dennis Man, titular în Astra – FCSB! Perla lui Gigi Becali şi-a revenit după accidentare. Exclusiv

28.06.2020 | 15:53
Dennis Man titular in Astra  FCSB Perla lui Gigi Becali sia revenit dupa accidentare Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dennis Man a ratat meciul Dinamo – FCSB 0-3, însă Bogdan Argeş Vintilă a primit veşti bune înainte de duelul cu Astra Giurgiu, programat să se joace luni, de la ora 20:00. FANATIK a aflat că fotbalistul de 21 de ani va fi titular în partida din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

FANATIK a aflat că Dennis Man şi-a revenit după problemele medicale pe care le-a acuzat în urma meciului FCSB – Gaz Metan Mediaş 2-2, când a ieşit de pe teren în minutul 58. Mijlocaşul ofensiv a ratat derby-ul cu Dinamo şi s-a recuperat la timp pentru partida cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

De altfel, Dennis Man a efectuat mai multe şedinţe de recuperare în timpul săptămânii, iar acestea au dat roade. “Man a avut probleme la spate şi nu a jucat grozav”, spunea Gigi Becali după meciul FCSB – Gaz Metan Mediaş 2-2.

Dennis Man, coleg cu Petre şi Tănase în atacul FCSB pentru meciul cu Astra

FANATIK a aflat că Dennis Man va juca alături de Adrian Petre şi Florin Tănase în atacul FCSB pentru meciul cu Astra Giurgiu. Chiar dacă a ratat câteva ocazii mari în derby-ul cu Dinamo, staff-ul tehnic al echipei este mulţumit de fotbalistul transferat de la Esbjerg, care stă foarte bine din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase şi-a ispăşit etapa de suspendare, după eliminarea din meciul cu Gaz Metan Mediaş, în turul semifinalei cu Dinamo şi revine, la rândul lui, în primul “11”.  La ultima întâlnire directă dintre FCSB şi Astra Giurgiu, din etapa a 17-a, fotbalistul de 25 de ani a fost înlocuit imediat după pauză cu Dragoş Nedelcu.

Probleme medicale pentru Dennis Man în acest sezon

Sezonul 2019-2020 a fost unul dificil pentru Dennis Man, iar totul a început cu accidentarea suferită în etapa a 3-a. Mijlocaşul ofensiv s-a “rupt” în minutul 12 al meciului FCSB – FC Botoşani 0-2 şi a stat pe bară timp de două luni din cauza unei rupturi musculare.

ADVERTISEMENT

La nici o lună de la revenirea pe gazon, Dennis Man a avut din nou probleme, de această dată în tricoul naţionalei de tineret a României. Fotbalistul FCSB a fost lovit de portarul Irlandei de Nord, într-un meci din preliminariile pentru Europeanul U21, şi s-a ales cu o fractură de maxilar. Accidentarea a survenit pe 14 octombrie, iar Dennis Man a putut să revină pe teren pe 3 noiembrie

“Mi-a fost frică la acea fază mai mult pentru jucătorul nostru. Am încasat și eu astfel de lovituri și am fost KO și știu prin ce a trecut Man”, spunea Mirel Rădoi, selecţionerul de atunci al tineretului, după România U21 – Irlanda de Nord U21 3-0.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Dennis Man a marcat 7 goluri în cele 26 de meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile. Mai mult decât atât, internaţionalul român a mai oferit 4 pase decisive. Conform transfermarkt.com, fotbalistul de 21 de ani este cotat la 5.000.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 1,37 este cota pentru “peste 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT