Sport

Dennis Man, tot mai aproape de transferul carierei. Cât cere Parma pentru internaționalul român

Internaționalul român Dennis Man a impresionat în cele 6 luni la Parma. Vicecampioana Italiei îl vrea pe Man, iar parmegianii i-au fixat prețul.
09.07.2021 | 09:27
Dennis Man tot mai aproape de transferul carierei Cat cere Parma pentru internationalul roman
ADVERTISEMENT

Dennis Man a evoluat în 14 meciuri pentru Parma, în partea a doua a sezonului trecut, în Serie A, suficiente pentru a intra pe radarul unor cluburi importante din Europa și Italia.

Dorit, între altele, de Galatasaray și campioana Franței, Lille, fotbalistul român este aproape de transferul carierei, la o fostă câștigătoare a Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

25 de milioane de euro, prețul corect

Dennis Man a făcut la începutul acestui an obiectul celui mai scump transfer din Liga 1. Parma a achitat 11 milioane de euro, plus alte două milioane bonusuri de performanță, celor de la FCSB.

Deși evoluțiile lui Man au fost apreciate, Parma a retrogradat în Serie B. Oficialii grupării de pe Ennio Tardini nu ar vrea să renunțe la român, decât dacă un club va plăti prețul fixat de conducere, 25.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Platforma Parma Today scrie că și în aceste condiții AC Milan, vicecampioana Italiei, este interesată de serviciile fotbalistului de 22 de ani.

Și celălalt fotbalist român din lotul Parmei, Valentin Mihăilă, este la mare căutare însă, și în cazul lui prețul stabilit de conducerea clubului poate fi considerat prohibitiv, 20.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”Parma și-a blindat diamantele și amintește că Valentin Mihăilă și Dennis Man vor rămâne la club. În cazul în care nu vor exista oferte senzaționale, Enzo Maresca va începe echipa cu cei doi români.

Dorința lor este să rămână la Parma cel puțin încă un an. Clubul se bazează pe ei, iar în spatele lor se află un proiect ambițios, care îi implică pe aceștia în mod direct”, notează site-ul  forzaparma.it.

ADVERTISEMENT

Man și Mihăilă merg în cantonament cu Parma

Până să se lămurească situația lor, cei doi fotbaliști români vor efectua începând de vineri, 9 iulie, un stagiu de pregătire alături de Parma. Man și Mihăilă au încheiat sezonul accidentați, dar se simt bine și vor intra în programul de pregătire al echipei.

Sunt șanse, însă, ca atât Man, cât și Mihăilă, să plece mai repede din cantonament.  Napoli și Lazio continuă să-l monitorizeze pe Valentin Mihăilă și, conform presei din Italia, l-ar putea împrumuta pentru un sezon urmând să facă ulterior oferte concrete pentru transferul olteanului.

Fiorentina, Milan, Rennes, Lille și Galatasaray ar vrea să-l transfere pe Dennis Man, însă sumele oferite clubului patronat de americanul Kyle Krause sunt mult sub clauza internaționalului român.

Valentin Mihăilă și Dennis Man sunt în opinia celor de la Parma Live două dintre aspectele pozitive ale unui sezon la capătul căruia AC Parma a retrogradat în Serie B.

ADVERTISEMENT