Fotbal intern

Dennis Man, tot mai aproape de transferul carierei după FCSB – Craiova 3-2. “Prin Anglia l-ar duce!” Câți bani vrea Becali

01.04.2019 | 14:04
Dennis Man tot mai aproape de transferul carierei dupa FCSB  Craiova 32 Prin Anglia lar duce Cati bani vrea Becali

Dennis Man este unul dintre cei mai importanți tineri jucători de la FCSB și din Liga 1 Betano, iar fotbalistul în vârstă de 20 de ani este tot mai aproape de transferul carierei după meciul câștigat de vicecampioana României în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 3-2, în etapa a 3-a din play-off.

Dennis Man, tot mai aproape de transferul carierei după FCSB – Craiova 3-2

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF (Ligii Profesioniste de Fotbal), a dezvăluit că mai mulți impresari importanți din Europa au venit la meciul FCSB – Universitatea Craiova pentru a-l vedea la treabă pe Dennis Man. Acesta susține că atacantul ar urma să meargă la o echipă puternică din Anglia.

“Au venit pentru Man. Prin Anglia l-ar duce. Man a jucat bine. Dacă eram impresar, îl luam după meciul ăsta. E tare pe picioare. Se face jucător bun. Dacă mai stă un an la Steaua, poate evolua în orice campionat din lume”, a declarat Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, conform gsp.ro.

Bucuria lui Dennis Man după golul înscris în meciul jucat de FCSB cu Universitatea Craiova, scor 3-2. Atacantul în vârstă de 20 de ani poate prinde transferul carierei
Bucuria lui Dennis Man după golul înscris în meciul jucat de FCSB cu Universitatea Craiova, scor 3-2

Gigi Becali cere 50 de milioane de euro pentru Dennis Man

În momentul în care Alex Mitriță a fost cumpărat de New York City de la Universitatea Craiova cu 8 milioane de dolari, Gigi Becali a anunțat că dorește în schimbul lui Dennis Man 40 de milioane de euro, iar după EURO 2019, acolo unde atacantul român va merge cu România U21, va cere 50.000.000 de euro.

La partida dintre FCSB și Universitatea Craiova au participat mai mulți oameni importanți lumea fotbalului. Giovani Becali, vărul patronului vicecampioanei României, i-a adus la derby-ul de pe Arena Națională pe Pini Zahavi, impresarul lui Neymar Jr, dar și pe tatăl starului lui PSG. Mai mult, la partidă au fost și agenți din Anglia, Italia și Franța.