Sport

Dennis Man este cerut insistent de fani la Galatasaray Istanbul. Ce mesaje i-au trimis suporterii echipei Cim-Bom

Atacantul Parmei, Dennis Man, este foarte aproape de un transfer în Turcia. După ce liderul Trabzonspor a făcut o ofertă pentru român, fanii lui Galatasaray îl cer și ei la echipa la care mai joacă Moruțan și Cicâldău.
01.01.2022 | 17:57
Dennis Man este cerut insistent de fani la Galatasaray Istanbul Ce mesaje iau trimis suporterii echipei CimBom
ADVERTISEMENT

Zilele lui Dennis Man la Parma par numărate. Fotbalistul român nu mai intră în planurile de viitor ale antrenorului Pierpaolo Bisoli care a cerut conducerii clubului să lămurească statutul internaționalului ”tricolor”.

Man nu are de ce să-și facă griji pentru viitorul lui. În Turcia este dorit chiar de lidera campionatului, Trabzonspor, dar fotbalistul ar putea semna și cu Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Fanii Galatei îl cer pe Dennis Man alături de Moruțan și Cicâldău

Fanii din Turcia îi iubesc pe jucătorii români. Gică Hagi și Gică Popescu au scris istorie la Galatasaray, iar în prezent Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au și ei evoluții apreciate de suporteri.

Dennis Man li s-ar putea alătura colegilor de la echipa națională. Fanii grupării Cim-Bom pun presiune pe conducătorii clubului, dar și pe fotbalist.

ADVERTISEMENT

Man a primit mai multe mesaje în ultima perioadă de la fanii lui Galatasaray în care îi cer să evolueze pentru echipa lor de suflet: ”Vino la Galatasaray”, este unul dintre acestea.

Cotat la 8 milioane de euro, fotbalistul de 23 de ani este considerat de mare perspectivă și de antrenorul Fatih Terim, care a discutat deja cu impresarul Giovanni Becali despre posibilitatea ca Man să fie achiziționat de Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Singurul impediment în realizarea tranzacției este prețul solicitat de Parma. Italienii au plătit celor de la FCSB 13 milioane de euro la începutul anului trecut și solicită acum 10 milioane pentru a-i da drumul.

Trabzonspor a făcut o ofertă concretă pentru Dennis Man

Oficialii lui Galatasaray vor trebui să ia cât mai curând o decizie în ceea ce-l privește pe Dennis Man. Dacă nu vor înainta o ofertă parmegianilor riscă să-l piardă pe Man în favoarea liderului din Super Lig, Trabzonspor.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții clubului din Trabzon au făcut deja o ofertă oficială celor de la Parma însă, suma oferită este mult mai mică decât așteaptă ”cruciații”.

4,5 milioane de euro este suma propusă de Trabzonspor pentru a-și asigura serviciile atacantului român. Chiar dacă prima ofertă a fost refuzată de Parma, discuțiile continuă.

Trabzonspor ar putea face o ofertă superioară în perioada următoare care să se apropie cât mai mult de cele 10 milioane de euro solicitate de Parma.

ADVERTISEMENT