Sport

Dennis Man, ofertat de liderul unui campionat puternic din Europa. Cât cere Parma în schimbul internaționalului român

Parma a primit o ofertă concretă pentru Dennis Man. Lidera unui puternic campionat din Europa este dispusă să pună banii pe masă pentru achiziționarea românului.
30.12.2021 | 23:39
Dennis Man ofertat de liderul unui campionat puternic din Europa Cat cere Parma in schimbul internationalului roman
ADVERTISEMENT

Dennis Man este curtat de echipa de pe primul loc dintr-un campionat important al Europei, iar tranzacția s-ar putea perfecta la începutul anului viitor când începe prima perioadă de transferuri din 2022.

Echipa internaționalului român, Parma, este departe de locurile fruntașe din Serie B și, implicit, departe de revenirea în primul eșalon. În aceste condiții atacantul ar putea fi lăsat să plece la altă echipă.

ADVERTISEMENT

Liderul unui campionat european a făcut o ofertă concretă pentru Dennis Man

De la transferul lui în Italia, la Parma, Dennis Man a fost mai mereu în vizorul unor cluburi importante de pe ”Bătrânul continent”, dar oficialii ”cruciaților” au ținut la preț și fotbalistul a rămas la Parma.

Recent, Trabzonspor, ocupanta primului loc în campionatul Turciei, a trimis pe adresa clubului italian o ofertă concretă, de 4,5 milioane de euro în schimbul atacantului român, anunță Karadeniz Gazete.

ADVERTISEMENT

Suma, deși interesantă, este deocamdată mult sub pretențiile parmegianilor care nu sunt dispuși să se despartă de Man pentru mai puțin de 10 milioane de euro.

Pretențiile italienilor sunt justificate, întrucât, în luna ianuarie a acestui an plăteau 13 milioane de euro celor de la FCSB pentru a-și asigura serviciile internaționalului român.

ADVERTISEMENT

Însă, situația din clasament a Parmei, care aproape că și-a compromis revenirea în Serie A la sfârșitul acestui sezon, ar putea fi un avantaj pentru Dennis Man.

Sursa menționată mai amintește că oferta celor de la Trabzonspor este una preliminară și că aceasta ar putea fi mai consistentă în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Parmei nu mai mizează pe Man și Mihăilă

Nici situația celuilalt român din lotul Parmei, Valentin Mihăilă, nu este cu mult mai bună decât a lui Dennis Man. Antrenorul italian Pierpaolo Bisoli a lăsat să se înțeleagă că cei doi români au șanse mici de mai juca la Parma, deoarece nu se încadrează în sistemul tactic gândit de noul tehnician Giuseppe Iachini.

”Totul depinde de propunerea clubului pentru ei. Man și Mihăilă au nevoie de clarificări imediate, trebuie să ajungă la un acord. În caz contrar, este corect ca fiecare să meargă pe drumul lui.

Serie A nu este un obiectiv compromis, dar Parma nu-și mai permite pași greșiți. În plus, sunt 12-13 echipe care se luptă pentru play-off”, a spus Bisoli, citat de parmalive.com.

După 20 de etape, Parma se situează pe locul 13 în Serie B, la cinci puncte de poziția a 8-a, ultima care duce în play-ff și la 11 puncte de locul 2, ultimul care permite promovarea directă în Serie A.

ADVERTISEMENT
Tags: