Fotbal intern

Dennis Man, transferat în Anglia? FANATIK a aflat ce echipă a pus pe masă 10 milioane de euro. EXCLUSIV

07.01.2020 | 11:23
Dennis Man transferat in Anglia FANATIK a aflat ce echipa a pus pe masa 10 milioane de euro EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dennis Man este unul dintre cei mai valoroși jucători de la FCSB. Gigi Becali speră să dea lovitura pe plan financiar cu atacantul în vârstă de 21 de ani care poate deveni cel mai scump jucător vândut din istoria Ligii 1. FANATIK a aflat că oferta din Anglia de care spunea Gigi Becali este de la o echipă din Championship și ar fi vorba de Birmingham City.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,45 este cota pentru ”Peste 2.5 goluri”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Dennis Man, transferat în Anglia? Birmingham City a făcut o ofertă pentru atacant

Englezii sunt gata să plătească 10 milioane de euro celor de la FCSB pentru transferul lui Dennis Man, însă Gigi Becali nu este mulțumit de această sumă și vrea dublu. Este greu de crezut că o echipă din Championship va face un asemenea efort financiar pentru Man.

Într-o urmă cu câteva zile, Gigi Becali a declarat că ar fi vorba despre o echipă de Premier League care îl dorește pe Man, însă FANATIK a aflat că oferta pentru jucător este din Championship, al doilea eșalon englez:

ADVERTISEMENT

“Am avut o ofertă de 10 milioane pe Man și le-am zis direct că nu o accept. Din Premier League cred că era echipa. Mi-au zis echipa, dar nu știu să ți-o zic, cred că e din prima ligă engleză. Le-am zis clar celor de acolo că nu-l dau pe 10 de milioane. Le-am cerut 20 de milioane. Când îmi dau cât le-am cerut, atunci vom mai discuta”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Atacantul a dat patru goluri în acest sezon la FCSB

Dennis Man este cotat în acest moment la 5,5 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt. Atacantul a fost transferat de FCSB în 2016 de la UTA Arad pentru 500.000 de euro. Pariul lui Gigi Becali s-a dovedit câștigător și acum fotbalistul are o cotă de 11 ori mai mare.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Dennis Man a evoluat în 16 meciuri, a marcat patru goluri și a dat o pasă decisivă. Arădeanul a impresionat în ultima etapă din 2019 când a marcat un gol magnific împotriva Universității Craiova, după o cursă de 50 de metri.

Birmingham City îl vrea și pe George Pușcaș: “Dacă nu în ianuarie, atunci vara viitoare”

Nu este prima dată când Birmingham City este interesată de un atacant român. În vară după Campionatul European U-21, englezii l-au dorit pe George Pușcaș, însă în cele din urmă românul a ajuns la Reading, o altă echipă din Championship.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, conform Birmingham Mail, George Pușcaș este pe lista priorităților celor de la Birmingham City, care speră să îl poată aconta pe masivul atacant român în următoarele perioade de mercato: „Dacă nu în ianuarie, atunci vara viitoare”, au scris englezii.

  • 5,5 milioane de euro este cota lui Dennis Man
  • 4 selecții are Man în naționala mare a României
ADVERTISEMENT